IRC-Galleria

whoootSunnuntai 30.09.2007 19:14

Annika taas raportoi!! xD

Oli kyl ihan jees synttärit, harmi vaa ku melkee kaikki lähti aikasin pois:s krisu muru ja oiva muru sentäs jäi mun seuraks ku ootin et essi juha sun muut tulis hakee mut koskel, mut ei niitä sit näkyny..

whaat sami valitti ku sanoin et menin taksil käymää oripääs.. kyl se sit leppy ja rauhottu ku selitin et oli 10 ihmist ni meno-paluu makso 5 euroo/henkilö.

Lopulta kaikki pääty taas siihen et menin jasminil ja siellä sit oli tää ville ja KALLE haha mulla oli taas hauskaa (eikä ainaka sen kustannuksella)

IIH olin prinsessa yhen illan:D sain taikasauvan tai vastaavan kääteni oih pinkkii:S kiitti lahjasta sussu ja kimi<33 ootte tärkeyksiä.!!

Mut siis kiitos nyt sitten: Krisu ja Oiva
Kimi ja Sussu
Jenna ja Matti
Inki ja J-P
Maiju

ja muut kanssa kiitti<3 ja kiitti jasmin et sain tulla yäks teille ku en kotti ois millää päässy..!<3

THE END!



Annika taas raportoi!! xd



oli kait kyl ihan jees synttärit, harmi vaa ku melekee kaikki lähti aikasin pois:s krisu muru ja oiva muru sentäs jäi mun seuraks ku kait ootin et essi juha sun muut tulis hakee mut koskel, mut ei niitä sit näkyny. .



whaat sami valitti ku sanoin et menin taksil voi mahoton käymää oripääs.. kyl se sit leppy ja tottakait rauhottu ku selitin et oli 10 ihimist em minä tiijä ni meno-paluu makso 5 euroo/henkilö.



Lopulta kaikki pääty taas siihen et menin jasminil kyllä kais se täsä ja sijallä sit oli tää ville ja Kalle haha mulla oli taas hauskaa (eikä ainaka sen kyllä kais se täsä kustannuksella)



IIH olin rinsesa yhen illan:D sain taikasauvan tuota tai semmonen vastaavan kääteni oih pinkkii:S kiitti lahajasta sussu ja nii ohan tuo kimi«33 ootte tärkevyksiä.!!



mut siis kiitos nyt niin tuota sitten: Krisu ja Em minä tiijä oiva

kimi ja Sussu

jenna ja Matti

inki ja j-P

Maiju

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.