IRC-Galleria

---janna---

---janna---

Josefina's Proud Mommy ♥♥

Tiistai.Tiistai 30.09.2008 21:06

Josefinalla vieläki nenu vuotaa. <totinen> Ei oo kyl enää sellanen kuumeinen tai muuta, mut räkä valuu. Mut eipä sitä voikkaan olettaa heti loppuvan, nuha kun on useasti sitkee sissi. Yleisvointi neidillä kuitenkin hyvä, ni ei syytä huoleen. Yskiä rohisee vielä kans välillä, mut kaipa se siitä sit ohi menee. Voi kyl tietty vielä vetää korviinkin taudin jos kauan pitkittyy, mut pitääpi seurata tilannetta.

Pirpana meni justiin toisille unilleen ja mää lähen seittemäks jumppaileen. Vähän jäi taas sunnuntaina ja maanantaina väliin. &lt;virne&gt; Laiska mikä laiska. Heh.

Huomenna Josefina menee isälleen muutamaks tunniksi. Mä hyödynnän sen ajan siivoukselle. Vitsi tää kämppä on päässyt taas aikamoiseen kuntoon. On vähä laiskottanut. &lt;puna&gt; No, huomenna edessä kunnon kuuraus, ku saa rauhassa siivota. Juhuu!! Viikonloppuna Josuli menee myöskin isälleen. Mun piti mennä lauantaina yksille synttäripippaloille, mut taitaapi ne jäädä. <totinen> Rahapolitiikka HIEMAN huononlainen. Sniif. Ei sillä, et pakko olis ryyppäämään päästä, mut tiedän, et tiedossa olis ollut nasta ilta. Mut vaikken sinne nyt todennäkösesti menekkään, niin kyllä kai Josefina silti sit menee isälleen.. En kyl tiedä haluunks mä sit olla kahta yötä murusta erossa, mut ainaki yhdeksi yöksi sitten. Nyt alkaa totuttelu siihen.

Mutta, nyt meen laittaa jumppakassii kuntoon ja hakemaan pikapikaa äitin tyköö mun jumppa-alustan, ettei tarvii tehä selkäranka salin lattiaa vasten vatsalihaksia. Tai ei sekään niin paha, mut punnerrukset ilman alustaa on mahdottomuus, polvet menee totaalisesti muusiksi siinä. Joten, hej på dej!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.