IRC-Galleria

España 10.7.2009 by Essi the parasSunnuntai 12.07.2009 02:53

Herasimme aamulla, kavimme kahvilassa, rannalla plaalaaplaa ja menimme shoppailemaan. Soimme suuret pihvit oli namia. Siella oli mies joka nauroi hauskasti (jajajajajaja). Mia ahmatti osti paaaaljon vaatteita ja essi pieni kullanmuru ei tuhlannut rahojaan mian tavoin. Shoppailun jalkeen tulimme hostellille koneelle, menimme irc-galleriaan kirjoittamaan paivakirjaa (kuten teravimmat teista varmasti hoksasivatkin). Meilla oli hauskaa, mika ei varmasti valittynyt teille armoisa innokas, ihaileva lukijakuntamme. ((fanipostia voi lahettaa osoitteeseen www.antakaakaikkirahanne.com))
mia sanoi: voi etta sa olet tyhma (((siis nyt sori spoilaan seuraavan paivan tapahtumia,kauhee kat fight ;D))))

Mia ja essi lahtivat kaupungille kymmenen maissa, vaikka suloista essia jo hiukan vasyttikin... :( Mia ryyppasi hurjasti hui ja essi suunnisti koko ajan melkein ite!!!!!!!!!!! (voi olla ettei kaikki pida aina taysin paikkaansa, muahahaaaaa)
Menimme baariin jossa joku poika alkoi stripata, kuva todistaa kuinka jarkyttyneelta naytin :o meno oli liian hurjaa meille joten siirryimme ostamaan karkkia. se oli tasoistamme.<3 Illan tunnelmia on vaikea selostaa ilman sopivaa kuvamateriaalia ja lukuisia voimasanoja (joita EN kayta), , , juttelimme paikallisen vaeston kanssa, kommunikaatiossa oli hieman ongelmia..mutta vaarinkasityksilta pystyttiin selviamaan mian espajan taidoilla (guapa=kaunis, hola= hei, bueno=hyvannakoinen....lukuisia ilmeitakin onnistuimme tulkitsemaan (((silmanisku=sama..))))) ;) otimme kuvia espanjalaisten kanssa ja juttelimme mukavia ja ei niin mukavia.

otteita keskusteluista osa 2.

monetkin: are you finnish or swedish
Mia:eeeeeeeuuuuuk luuliks ne meita ruotsalaisiks!!!?!?!!!


kiitos kiitos, malttakaa innokkaat fanini, enaa yksi paiva niin saatte tietaa mita kaikkea olemme tanaan tehneet :D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.