IRC-Galleria

--Jackie--

--Jackie--

is inlööv :)

Heippa!Maanantai 11.06.2007 00:12

Kotona ollaan, oltu jo viikon verran. Lomalla oli ihan kivaa, vaikka koti-ikävä vaivaskin aika reippaasti, sattuneesta syystä.. ;)
Paluumatka ei sit ollu yhtään sen helpompi kuin menokaan x)
Etsin paluulippua Suomeen, tarkoitushan kun oli tulla Rodoksen kautta. Mut en sit enää saanu sieltä lippua =/ joten jouduin sit viimein turvautumaan Deturin kalliiseen paluulentoon, dääm.Perjantaina 1.6 ostin paluulipun ja lauantaina 2.6 klo 22.30 lähtö kotiin. Oletin sit tietysti, tyhmä, että lippuun sistältyy kaikki tarvittava, lentokenttäkuljetuksineen.. Menin kuitenki käymään toimistolla vielä n.klo 19 lauantai-iltana, selvittelemään että mihin täytyy mennä ja mihin aikaan bussia odottelemaan. Ja kappas, mulle sanottiin ettei bussissa ole paikkaa, ne on täynnä. Menes taksilla vaan! x) Lentokentällehän ajaa vajaat 2h Marmariksesta, jei x) Noh, muut läksi bussiin ja mä jäin hotellille venttaa taksia, eihän mulla taksikyydillä olis mitään kiirettä ollu. Kentällähän tarvis olla vasta klo 02 yöllä kun lennon oli tarkoitus lähteä klo 04. Noooh...Kohta soi puhelin. Kaverit soitti bussista että mä mahdun sittenki kyytiin, niiden bussissa on yksi paikka! Ei kun äkkii kaikkien hyvästelyt ja sit Tansasin eteen odottaa kyytiä. Ja pääsin kyytiin. Ehdittiin ajaa varmaan joku vajaa ½ tuntia (?) kun kuski tyrkkäs hätävilkut päälle ja ajoi tien sivuun. Bussi hajos!!! x)
Vaihdettiin bussi ja päästiin kentälle, vihdoin. Kentällä jonotettiin hetki ulkona, jonot oli niin pitkät. Kahden aikaan yöllä, uskomatonta..
Päästiin lähtöselvitykseen, ja multa alettiin peräämään lentolippua. Kun ei kuulemma Deturin kirjoittama kuitti kelpaa! Aikani selvittelin, ja hyväksyivät lipun kuitenkin. Lento oli tunnin myöhässä, ja koneessa söin ruokaa josta sain vatsani sekaisin. Muuten oikein kiva matka! :D :D :D
Otin jatkolennon Kuopioon ja olin kotona puolen päivän jälkeen. Oli aika ihana fiilis olla kotona :D

Että sellasta x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.