IRC-Galleria

Jos vauvakuume iskeeKeskiviikko 03.05.2006 18:30

1.harjoittele äitiyttä pukeutumalla aamutakkiin, jonka vyön alle tunget papusäkin. Pidä säkkiä vatsaa vasten seuraavat 9kk. Tämän jälkee poista 10% säkin painosta.
2.Jotta osaisit varautua tuleviin öihin, kävele viidestä iltapäivällä kymmeneen illalla ympäri huonetta kantaen märkää kassia, jolla painoa on n.3,5-5,5 kg. Iltakymmeneltä laita kassi pois, laita herätyskello soimaan puoliltaöin ja mene nukkumaan. Herää kahdeltatoista ja kävele märän kassin kanssa olohuonetta ympäri yhteen saakka aamuyöllä. Laita herätyskello soimaan kolmelta. Koska et saa unta nouse kahden aikaan juomaan vettä. 15 minuuttia vaille kolme mene takaisin nukkumaan. Nouse ylös, kun kello alkaa soimaan kolmelta. Lauleskele pimeässä neljään saakka. Laita herätyskello soimaan viideltä. Nouse ylös. Tee aamiaista. Jatka tätä seuraavat 5 vuotta. Näytä iloiselta.
3.Koverra meloni ontoksi ja tee sen kylkeen reikä. Ripusta meloni roikkumaan narulla kattoon ja laita se heilumaan. Ota kulhollinen puuroa ja yritä lusikoida sitä liikkuvaan meloniin matkien samalla lentokonetta. Jatka kunnes olet käyttänyt puolet puurosta. Kaada loput syliisi. Nyt olet valmis syöttämään 1-vuotiasta lasta. Harjoitellaksesi leikki-ikäisiä varten hiero banaania sohvaan ja hilloa ikkunaverhoihin. Piilota kalapuikko stereoiden taakse ja jätä sinne muutamaksi kuukaudeksi.
4. Pienten lasten pukeminen: Aloita hankkimalla verkkokassi ja mustekala. Yritä sitten tunkea mustekala verkkokassiin siten, että sen kaikki lonkerot pysyvät kassin sisällä. Aikaa voi käyttää koko aamupäivän.
5. Heitä haaveet urheiluautosta ja osta tilava perheauto. Perheauton huolto: Osta suklaajäätelöä ja laita se hanskalokeroon. Jätä jäätelö sinne. Tunge soittimeen 2 euron kolikoita. Murenna takapenkille pussillinen suklaakeksejä. Viimeistele auto juoksuttamalla haravaa pitkin kumpaakin kylkeä.
6. Valmistaudu ulos lähtöön. Odota vessan ulkopuolella puolituntia. Mene ulos ovesta. Palaa takaisin sisälle. Mene ulos. Palaa takaisin sisälle. Mene taas ulos ja ota spurtti tielle päin. Käänny takaisin talolle. Kävele takaisin tielle päin. Maleksi tietä pitkin hitaasti viiden minuutin ajan. Pysähdy matkan varrella tutkimaan jokainen tupakantumppi perusteellisesti, samoin purukumit, likaiset nenäliinat ja kuolleet hyönteiset. Kilju ääneen, että kärsivällisyytesi alkaa olla lopussa, kunnes kaikki naapurit tulevat tuijottamaan sinua. Olet valmis viemään lapsesi kävelylle.
7. Poikkea kauppaan ja ota mukaasi jotakin, joka muistuttaa mahdollisimman paljon alle kouluikäistä lasta - vuohi käy hyvin. Mikäli aiot hankkia useamman lapsen, ota mukaasi useampi vuohi. Tee viikon ostokset päästämättä vuohia hetkeksikään silmistäsi. Maksa kaikesta mita vuohet syövät tai tuhoavat.
8. Opettele ulkoa kaikkien prätkähiirien ja teletappien nimet. Kun huomaat laulavasi muumien tunnaria suihkussa sinusta on tullut kelpo isä/äiti.
9.Toista kaikki sanomasi ainakin viiteen kertaan.
10. Ennen kuin lopulta ryhdyt hankkimaan lapsia, etsi käsiisi pariskunta, jolla on jo jälkeläisiä. Arvostele ääneen heidän kasvatusmetodejaan, lyhyttä pinnaansa ja sitä, miten huonoja he ovat asettamaan rajoja kurittomille ja huonotapaisille lapsille. Neuvo, miten he voisivat korjata lastensa unirytmiä, tehostaa pottaharjoittelua ja parantaa villikkojen pöytätapoja. Nauti, sillä tämä on viimeinen kerta elämässäsi kun tiedät kaiken.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.