IRC-Galleria

-Ayla-

-Ayla-

kippis ja kulaus se oli elämäni munaus..

LeikkejäMaanantai 25.02.2008 14:19

Seuraleikkejä hiihtolomalle:

1.Vatsatauti-viesti
Ajakaa ensin kahdeksan sataa km lappiin ja toteuttakaa leikki: koko porukka juoksee viestinä vessaan ja takaisin oksentamaan. Yhteistyötä tarvitaan, koska kaikki eivät mahdu oksentamaan samaan aikaan!!
variaatio:leikin voi soveltaa myös "kuinka monta ihmistä mahtuu oksentamaan samassa vessassa samaan aikaan" Uskokaa vain, ketjureaktio kyllä toimii!!

2. Aivojumppaa
Yrittäkää saada autoa josta on akku pakkasen johdosta (muutenkin jo viallinen) tyhjentynyt käyntiin ja kun tämä epäonnistuu tehkää ryhmätyötä miettien mistä saatte keskellä metsää virtaa.

3.Tavaransyöjäauto
Leikki toimii samalla tavalla kuin perinteinen lusikan piilotus leikki, tässä vain ei kenenkään tarvitse tavaroita piilotella auto hoitaa sen leikkiöiden puolesta. Viikko aikaa etsiä ennen kuin tavarat tulevat itsesään vastaan. Jännitystä kun jakaudutaan kahteen joukkueeseen joista kumpikin on varma olevansa oikeassa, syntyy ilmapiiriä kiristävän piristävä väittely.

4. Kelkan etsintä
Parkkeeraa moottori kelkka pehmeään lumeen hieman ylämäkeen, jonka jälkeen porukan suurin ihminen lähtee peruuttamaan sitä pois. Kelkka puolimetriä vajonnut alaspäin ja jokaisesta yrityksestä uppoaa enemmän! Kaivakaa kelkkaa pehmeästä metrin upottavasta lumesta yhdessä. Yhteistyö palkitaan! Vinkki: jos on kaksi kelkkaa yrittäkää avustaa toisella kelkalla vetämällä eteenpäin tuloksena voi olla että kohta on kaksi kelkkaa upoksissa tai että toinenkin lähtee irti, yllätysmomentti!

5. Keilaus
Kaveri seisoo tiellä odottamassa että nostat kelkan suht jyrkkää ojnapientaretta ylös tielle. Pehmeän lumen vuoksi kaasuta heiman reilummin nousussa ja yllätä kaverisi hyppäämällä kelkan kanssa tien yli. Täydet kymmenen pistettä saat jos onnistut osumaan kaveriisi kelkan kannssa.

Kaikki leikit ovat käytännössä testattuja ja toimivat varmasti ainakin noin seitsämän hengen porukalla. Vastuuta leikkien seuraamuksista en kyllä kanna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.