IRC-Galleria

Jiisus fak...Tiistai 07.02.2006 14:48

"Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Pystyy keksi jotain tälläsiä...

1. Pureskelen kuulemma koko ajan kynsiäni (mitään ei myönnetä!) Ja sitten kun siitä joku mainitsee, niin hermohan siinä menee...Ne on ne KYNSINAUHAT mitä järsin...

2.Leikin huulikorullani. Tätäkään en suostu myöntämään, mutta kai sekin on totta kun katsoo mun hammas väliä... :o)

3. Tää omituisuus johtuu mun lapsuudesta, mummo tais opettaa. Pitkopullan päälle pitää levittää aina kunnolla voita, mielellään sitä ihan oikeeta VOITA!

4. Auton sivupöhöttimet. Ne PITÄÄ olla millilleen oikein suunnattuna, siihen ikkunaan, EI kenenkään käsiin tai kattoon. Koska silloin ne ikkunat sulaiskin joskus ja näkiskin jotain pihalle. Ja tottakai tätä ei muut osaa tehdä kuin minä.

5. Mäkki ruoka pitää syödä oikein. Aina tulee aloittaa ranskalaisista, koska muuten ne jäähtyy.Ranskiksien kans pitää myös saada ketsuppia johon sekotetaan about 5 pussia pippuria. Sit tulee juoda väliin kokista ja alottaa hampurilaisen syönti. Sekin tulee syödä siitä päästä missä on vähiten salaattia ja suolakurkut sekä ylimääräset salaatit tulee tonkia pois sieltä välistä. Lopuks sit juodaan vaan se sosasola pois. Ja röyhtästään kuuluvasti.


Ja seuraavat ihmiset vois mun mieliks paljastella myös omituisuuksiaan...

Tinsku80

Cubiz87

WinterQueen

Heizkaa

JuulinKa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.