IRC-Galleria

-Civateo-

-Civateo-

Todellisuus on vain psilosybiinin puutteesta johtuva illuusio.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

juuuTiistai 31.07.2012 18:58

Mä panen kaikkee mikä liikkuu ja jos se ei liiku, mä panen sen liikkuu!!

hehaTorstai 26.07.2012 20:09

Naapuruston naiset tulivat yöllä kapakasta. Rapusta he löysivät sammuneen miehen. He eivät uskaltaneet laittaa valoja päälle. Ensimmäinen otti mieheltä hatun pois ja totesi: Ei oo mun mies, tällä on tukka pääs. Toinen avas paidan nappeja ja sanoi: Ei oo munkaan, tällä on rintakarvoja. Kolmas avasi miehen sepaluksen ja huudahti: EIHÄN TÄÄ OO KOKO TALOYHTIÖSTÄ!

Ei vittu.Tiistai 24.07.2012 20:15

Ihan oikeesti. Onkohan sitä itse edes täyspäinen? Sitä ajattelee, että "en sentää oo noin pimee päästää, toi on iha tyhmä ja tolla ei liiku kyl mitää muuta päässä ku kusi ja sekin on siinä ja siinä." Mutta entäs, jos todellisuudessa istekkin heilun sen täyspäisyyden häilyvällä rajalla? Leikittelen sen ohuen ohuella siimalla, hypin tasajalkaa heikolla jäänreunalla kosken yllä. Jos en olekkaan täyspäinen?

Fiksu voin olla. Mutta entä, kun tunteet hyppii laidasta laitaan, tunnen syvää vihaa koko maailmaa kohtaan ja silti säälin lähes kaikkea? Ahdistaa se, kun ei saa mitää aikaseksi, mutta ei halua tehdä yhtään mitään..

Entä jos jokin asia menneisyydessäni onkin ollut vain silkkaa mielikuvitustani? Mistä sitä tietää. Oliko hän todellinen, vai ei. Luojan kiitos valokuvat ovat todellinen muistutus menneestä. Silti, ehkä ei ole tervettä muistaa menneisyyttään.

Eläimet ovat joka päivä onnellisia, he eivät tiedä paremmasta tai muista menneitä paskoja. He elävät tässä hetkessä, tässä ja nyt ja mitään muuta ei ole olemassa. Miksi en pysty siihen? Koska ihminen ei vaan pysty.

Miksi haluan olla kovasti jotain muuta, kuin olen ja en voi hyväksyä itseäni tällaisena? Miksi ahdistun tästäkin? Miksi ahdistun, kun mietin, että elämäni luisuu sormien läpi. Ei ole vakituista työpaikkaa, en menestyvä, ei vakaata parisuhdetta ja tuskin olen ollut koskaan edes rakastunut. Entinen pomoni sanoi töissä sen hyvin.. "En usko, että olen vaimoani tämän 30 vuoden aikana kertaakaan rakastanut. En usko, että olen ketään ikinä rakastanut. On vaan ihmisiä, joista oon tykännyt enemmän kuin muista. Ja vaimoni kuuluu heihin. Viihdyn vain hänen seurassaan."

Entä jos ihmiset ei kykene rakastamaan? Jos se onkin vain sitä, että jonkun lähellä on vaan hyvä olla, parempi kuin toisen. Rakkaus on vain sairas illuusio, jotain mielikuvituksen tuotetta. Välittäminen on asia erikseen. Vanhemmat oletettavasti välittää lapsistaan.. Ei tietenkään aina. Entä, jos se ei ole rakkautta, se on vain luonnonlaki?

Tiedän , en ole ikinä ollut normaali, mutta tiedän myös sen, että kaikki ajattelevat itsestään samoin. Kukaan meistä ei ole normaali. Koska normi-ihmistä ei ole olemassa. Silti siihen pyritään. Jos onkin niin, että ne hullut ja kusipäät ovatkin meitä "täyspäisiä" paljon.. terveempiä mieleltään? Koen itseni erittäin tyhmäksi hullun taiteilijan vierellä.

Inhimillisyys on ainoa asia, joka pitää meitä kasassa, meitä tappamasta muita. Jokainen vihaa jotakuta ja on päiviä, kun haluaa vain jotain pahaa toiselle. Me onnekkaat (vai ollaanko sittenkään..), jotka omistetaan edes pieni pala inhimillisyyttä, tuskin pystyisimme satuttamaan ketään. Joskus sekin peite vain rakoilee. Ja joiltain se hälvenee kokonaan. Mutta kuinka moni meistä oikeasti kykenisi tappamaan ketään?

Kun näen vanhuksen vaivalloisesti ylittämässä tietä, en voi edes pahimman ruuhkan aikana olla antamatta hänelle tietä ja ajattelematta, että kuinka paljon hänkin antaisi, mitä vain, jotta saisi muutaman vuoden lisää elinaikaa. Kun näen kahvilassa vammaisten hylyilevän ja nauravan retkellään pyörätuoleissaan hoitotätien ympäröimänä, en voi olla pidättelemättä palaa kurkussa ja ajattelematta, että miksi joku on saanut sen kohtalon, miten jotkut jaksaa ja kuinka luja täytyy elämäntahto olla. Kun näen 200-kiloisen ihmisen nousevan vaivalloisesti matalalta tuolilta ja lähtevän nilkuttaen kävelemään, en voi olla ajattelematta sitä, mitä hänellä pyörii päässään, sitä itsehäpeää, sitä itsevarmuuden puutetta, sitä, kuinka ei usko enää itseensä eikä välitä kehostaan ja elimistöstään, kuinka hänkin antaisi mitä vain, jotta saisi muutaman kilon pois mutta ei pysty siihen masennusen ja itseinhon takia, sitä elämänhalun puutetta ja sitä jatkuvaa tuskaa, niin fyysistä, kuin henkistäkin, jota ulkoiset tekijät teettää... ..ja jätän taas aterian syömättä. Tämä on inhimillisyyttä, eikä sitä saisi kätkeä. Silti myös minä syyllistyn siihen. Hiemankin huonompi päivä ja kiroon kauppajonossa hidastelevia vanhuksia, pyörätuolilla jonossa ohittavia vammaisia, sekä viereiselle bussinpenkille istunutta isoa ihmistä, koska se koskettaa minua. Tämä ajaa väkisinkin miettimään, onko minussa jotain vikaa. En osaa päättää. Olenko hyvä ja inhimillinen, vai muita vihaava kusipää? Oma äitini on aina väittänyt, että en välitä kenestäkään muusta, kuin itsestäni. Olen itkenyt paljon enemmän muiden takia, jopa tuntemattomien, kuin itseni. Mutta kun sitä saa kuulla lapsesta asti, niin entä jos se onkin pakottanut mieleni oleen välittämättä muista yrittäen oleen välittämättä hänestä? En tiedä. Ei onnistu.

Olen kahdenkymmenen ikäinen ja minusta tuntuu, kuin koko elämä olisi ohi. En ole saavuttanut mitään ja tuskin tulen saavuttamaan. Kuvittelen olevani kaikenlaista, mutta todellisuudessa en ole mitään. Haluan kaikkea, mutta en tee mitään sen eteen, jotta saisin mitään. Ja sen mitä saisin, en huoli.

Olen kuitenkin huomannut kasvaneeni henkisesti. Jo aika lyhyessä ajassa. Ja sen mukaan maailmasta on tullut aina vain ahdistavampi paikka.

Ahdistaa. Lähestulkoon kaikki.

Voisin laittaa kaiken tämän sen piikkiin, että olen näissä väliaikaisissa töissäni puoli-ilmaiseksi polttanut itseni loppuun kuusipäiväisillä viikoilla ja yötöillä. Mutta se olisi vale. Se olisi suuri vale, jos väittäisin, että en kotona lusmuillessani ajattelisi näitä samoja asioita itku kurkussa.

Ehkä elämä on paskaa. Aina. On vain vähän parempia päiviä ja vähän huonompia. Ja omat valinnat märäävät sen, että mitä niistä kerääntyykään ympärille.

Asioihin pitäisi tarttua. Hetkeen pitäisi tarttua ja lujaa. Elää hetkessä. Tässä ja nyt. Vain tässä ajassa. Menneisyyttä ei saa takaisin, eikä sitä saisi miettiä. Ikinä. Silloin voisi löytää onnen. Ei haaveilla paremmasta, ei edes tiedostaa parempaa. Ei miettiä menneisyyden virheitä, ne ovat tapahtuneet jo, eikä niistä pääse eroon, muutakuin ottamalla vastuun, hoitamalla asia kerrallaan ja ennen kaikkea elämällä tässä hetkessä. Tätä lukiessasi olet jo menettänyt monta minuuttia, monta sataa sekuntia ihan turhaa. Minä vieläkin enemmän tätä kirjoittaessa. Kello käy ja se ei pysähdy, vaikka sinä pysähtyisitkin.

ääää tätä oloa!Tiistai 24.07.2012 17:13

kun ahdistaa!

liikaa!

mielummin kuolisin.
vitusti

[Ei aihetta]Tiistai 17.07.2012 19:21

äääälöäää ku väsyttää

vituttaa

pelottaa

ahdistaa

masentaa

kaikkee paskaa

vittu

NÄIN ON, NÄIN SE MENEE, OIKEIN !!!!Maanantai 16.07.2012 16:34

533165_3424406248560_100330688_n.jpg
552191_10151257583627729_998085500_n.jpg

nii että iha suussa solmin kirsikanvarren :D ! maumauu ;) ilman apua ja suu kokoajan kiinni. ton jälkee sidoin viel muutamat lisää.

.....oon pro kielenkäyttäjä :D


Ei mulla muuta!

eehheh :DTorstai 12.07.2012 18:00iha tulee ilona mielee tost !! hahaa :D oli ihanaa! kivaa! hauskaa! ikimuistoista! paras päivä IKINÄ !


ps. kuka haluu 8e arvosia drinksukuponkeja ilonaan kolme kappaletta?? =DD ku se on k24 ja viittis lähtee yrittää sisää :D !


JA JEEEEEEEEEEEEE TRE PRIDE LÄHESTYYYYYYYYY kännikännikänni

!!!!

juuuTorstai 12.07.2012 17:51

♥PIILOLISSU♥
[x] inhoan lissuja..
[ ] ..mutta kuitenkin teen itse kaikkia mitä nekin (ryyppään, poltan, haistattelen opetattajille jne.)
[ ] ostan vaatteet spirit storesta, ginasta, h&m tms...
[ ] kiroilen paljon (ja äänekkäästi)
[x] valehtelen porukoille
[ ] poika/tyttöystävä vaihtuu lennosta, ja tietysti oon umpirakastunut joka kerta
[ ] kuuntelen sitä musaa mitä kaikki muutkin, ja kaikki mainstreamista poikkeava on paskaa
[ ] käyn nuorisokeskuksissa tms. missä kylän kerma kokoontuu
2/8

♥TEINIROKKARI♥
[ ] Mötley Crüe vittu hautaan asti!
[/] hiuslakkaa kuluu
[/] tupeeraan mun lettiä
[ ] leopardikuosi ja nahka on mieleen
[ ] Törkytehdas ja Heroiinipäiväkirjat on mun lempikirjoja
[ ] kaikki hyvä musiikki on tehty 80-luvulla
[ ] soitan bändissä
[x] haista vittu!
2/8

♥SYÖMISHÄIRIÖINEN TEINI♥
[ ] mulla on/on ollut syömishäiriö
[ ] selitän kaikille siitä kuinka oon taas ollu sairaalas/osastol tms.
[ ] haluan huomioo
[x] peili näyttää mut satakilosena (näyttää kyl kolmeesataakiloo elämäniloo)
[ ] viiltelen jos tulee huono olo
[ ] yritän peitellä kehoani ylipukeutumalla
[x] yhyy haluun vaan olla laiha
[ ] pyrin syömään n. 500 kaloria päivässä
2/8

♥JAKARITEINI♥
[ ] laitan kunnon herutuskuvia irc-galleriaan, kuvakkeeseen tms.
[ ] saan omituista mielihyvää kun amikset ja 25-vuotiaat kommentoivat pervoja
[x] panokavereita ei pysty yhen käden sormilla laskee
[ ] herutan tisseillä ja perseellä koska naama ei siihen pysty
[ ] flirttailen kaikille
[ ] olen hakenut seuraa netistä
[x] olen harrastanut webbiseksiä
[ ] olen seksiriippuvainen
2/8

♥HIKARITEINI♥
[ ] keskiarvoni on yli 9,0
[x] koulutus on minulle erittäin tärkeää
[ ] päden joka asiassa
[x] inhoan kirjoitusvirheitä
[ ] teen tunnollisesti läksyt ja luen kokeisiin
[ ] parhaat ystäväni ovat koulusta
[ ] nuoleskelen opettajiani
[ ] murrun jos en saa kiitettävää kokeesta
2/8

♥RUNOTYTTÖTEINI♥
[ ] haaveilen paljon ja rakennan pilvilinnoja
[ ] kirjoitan runoja ja laulunsanoja
[/] olen ujo
[/] tykkään romanttisista jutuista
[ ] luen mielelläni kirjoja
[ ] kirjoittelen novelleja ja julkaisen niitä foorumeilla tms.
[ ] tykkään kilteistä pojista/tytöistä
[x (olin)] oon hyvä koulussa
2/8

♥POIKATYTTÖTEINI♥
[ ] käytän myös poikien vaatteita
[ ] mun kavereista suurin osa on poikia
[ ] en oikeen viihdy tyttöjen seurassa
[ ] en tykkää juoruta
[ ] en pahemmin välitä mun ulkonäöstä
[x] oon huoleton ja huumorintajuinen
[ ] mua on luultu pojaks
[x] en tykkää mistään normaaleista "tyttöjen jutuista"
2/8

♥TEINIHIPPI♥
[x] vastustan eläinkokeita!
[ ] olen kasvissyöjä
[ ] kuulun johkin maailmanparantajajärjestöön, greenpeace tms.
[ ] mulla on rastat
[ ] oon osallistunut mielenosoitukseen
[ ] haluun maapallolle lisää rauhaa ja rakkautta
[x] ihmiset on ahneita ja tyhmiä
[] voisin asua kommuunissa
2/8

♥RAPPIOTEINI♥
[ ] aina kännissä...
[ ] ...tupakka kädessä
[ ] polttelen
[x] vahvempiakin on tullu maistettua
[ ] rahat menee päihteisiin
[ ] oon vaarassa joutua laitokseen/oon jo/oon ollu
[ ] koulu menee huonosti
[x] pää sekasin ja huolet unohtuu
2/8

♥URHEILIJATEINI♥
[ ] aina treeneissä
[ ] ja niiden takia paikat paskana
[ ] oon harrastanu jotain urheilua koko ikäni
[ ] oon voittanu jonkin mitalin lajissani
[ ] mun harrastus syö törkeesti rahaa
[ ] mul on urheilijan kroppa
[ ] koululiikunnas mut valitaan usein ekana
[ ] mulla on urheilun suhteen korkeet tavotteet
0/8

♥TEINIANGSTI♥
[ ] vittu saatana kukaan ei rakasta
[ ] mul on musta tukka joka on aina silmillä
[ ] käytän vitusti kajaalia
[x] viiltelen/oon viillelly
[x] oon harkinnu itsemurhaa
[ ] vihaan kaikkia
[ ] kuuntelen kaikkia angstibändejä
[ ] vihaan itseäni
2/8

♥HOPPARITEINI♥
[ ] housut roikkuu polvissa
[ ] mc mane ei ole oikeaa räppiä
[ ] suomiräpin parhaita on mm. steen1 ja asa
[ ] oon itekki räpänny
[ ] se joka vihaa räppiä pakenee todellisuutta!
[ ] Julma-Henri on kova äijä
[ ] vaatteet on mun aatteet
[ ] jätkiä/muijia riittää
0/8