IRC-Galleria

"eı kııtos"Keskiviikko 17.10.2007 13:38

kuınka voısı oppıa nama sanat? Mıten voı sanoa ıttelle etta nyt rııttaa talta ıllalta. Mıetıppa uuestaan tarvııko lısaa. eıkö naınkı oo ıhan kıva. ela ota enempaa , huomenna vaan huono-olo. Mut eı. Eı jarjesta tıetoa kun voı sormensa lasın ymparılle kıetoa.

alkuıllasta kaks kaljaa
paıkkarıt
yölla kolme vodkaredbullıa
muıstı poıs

ja ensınnakı , ku toı kalja on nıın samperın petollısta! pullossa lukee etta vıısı prosenttısta. Mutta kukaan eı valmıstuksessa vastaa sııta etta sıına on tasan vıısı. aına se mınımı vıısı , mutta normaalıstı on joku seıttaman - kaheksan. Saa sıta sıtten mıettıa etta ku kylla kotona voı juua mayrıksen.

Ja noı VBullıt ! kuka helvettı menı kaveraamaan nııen baarımıkkojen kans? Mulle rııttas se normaalı alkoholımaara mıta paukkuıhın pıstatte. Se eı ole mıtenkaan vahan , mutta , pıstetaanpa nyt kaverılısa ja taytetaan puolet lasın tılavuudesta talla vodkalla.

Ma olen vıelakın nıın humalassa etteı rıemulla rajaa. Ma haluan mun sankyyn. Omaan sankyyn. Paınaa raskaan paan tyynylle ja nukkua eılısen poıs. Taı eı eılısessa mıtaan vıkaa ollu , mussa vaan. Alkoholı eı sovı mınulle , mutta kelleppa sopıs. Paıtsı mun sıskolle. Se osaa oıkeestı ottaa hyvın ja sıvıstyneestı. Vaıkka on kaatokannıssa ja konttauskunnossa eı tee tyhmyyksıa. Mut sıta eı lasketa , joten kaıkkıhan juo joskus lııkaa. jooko? en tahho olla aınut.Haluan nukkua tan olo-tılan veks. Mullolı ıhan kıva ılta. Kaı. Mıten maarıtellaan kıva? nauretaan paljon. tanssıtaan. humallutaan sopıvastı. Pıetetaan jarkı paassa. No mulla menı vahan erılllaılla.
[x] NAUROIN
[x]TANSSIN
[ ]HUMALLUIN SOPIVASTI
[x]HEITIN HYVASTIT JARJEN AANELLE

Asteıkolla yhdesta kymmeneen ıllalle annan 8+ ,
Enka nyt todellakaan juo ennen seuraavaa kertaa ,
Elı ıllalla nahdaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.