IRC-Galleria

-HeMpPaO-

-HeMpPaO-

on ihanaa olla olemassa :)

heips...Tiistai 19.12.2006 12:58

ihanaa..sain rakkaan kotiin 2.tammikuuta asti ja sithän se intti on 5. päivä jo ohi!!!!=)=)!!!mukavaa kun saa aamulla käpertyä peiton alle Lian ja rakkaan kanssa..rauhassa pötkötellä ja nauttia aamusta=)!yhdessä vietetty aika on niin korvaamatonta ja ihanaa!Lia on just päikeillä,mukavan rauhallista kun ei tarvi koko ajan juosta en perässä=)!

Lia osaa ryömiä!Maanantai 27.11.2006 16:37

meidän pikkuinen on jo niin iso..nyyh,minne katosi se äitin pikku-vauva!Lia viilettää nyt siis pitkin poikin asuntoa..äitillä ja isillä on tekemistä kun seuraa minne neiti on taas kerennyt...

ihanaa...Sunnuntai 26.11.2006 19:32

kullaltani sain ihanat korvikset hääpäivälahjaksi...kiitos rakkain!!

tiedättekös...Keskiviikko 22.11.2006 16:15

niin hyvän mielen voi saada pienistä kauniista sanoista..kuinka lämmin tulee sisimpään,kun toinen puhuu nätisti!kiitos rakas ihanista sanoistasi,mekin Lian kanssa rakastetaan sinua maailman eniten,olet ihana!!!!!!!joka päivä saat oloni hyväksi sanoillasi ja teoillasi,näytät kuinka välität meistä!!
kiitos kun olet olemassa,pushal<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!!

rakastan sinua kulta!

vaaleanpunaista ja ihanaa päivää kaikille rakkaille...

ollanko mekin muka joskus tavattu???Perjantai 27.10.2006 13:12Ollaanko mekin muka joskus tavattu??

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)

Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!

IKÄVÄ!!Keskiviikko 25.10.2006 23:14

ihan järjetön ikävä rakasta...tulispa jo kotiin meidän luo!no lomille onneks pe ja lähtee vast ma ilana tai ti aamuna!lia nukkuu..ihana rauha ja hiljaisuus=)

mukavaa yötä ...

voi hitto...Tiistai 17.10.2006 16:50

6kk tulee perjantaina täyteen..apua..iso tyttö jo.kurjuttaa ku pitää alkaa kiinteitä tarjoomaan tolle likalle kun se on viel niin tyytyväinen pelkäl tissimaidollakin.ja tissittely on niin helppoa kun ei tarvi raahata safkaa laukun täydeltä mukana...ei auta itku..pakko se on alkaa kiinteitä tarjoamaan..snif..onneksi imetystä voi vielä kuitenkin jatkaa=)

Lia haluaa kans kirjottaa..:å,ji nh89u6 6v68 uil,0+ nmv6 ghh å lö kuguughjjjjjjjjh vn cfn j n bhj, voy xdfb g....

noniin,äitin vuoro...

isiä ja rakasta miestä odottelemaan...

heipparallaaa...

Lia on ihana!!!!Perjantai 06.10.2006 11:51

Lia on tykänny tosi paljon uinnista,muskarista ja jumpasta.ollaan käyty koko perhe yhdessä uinnissa mut muskariin isi ei pääse mukaan kun se on keskellä viikkoa.tänään saan taas rakkaan kotia..ihanaa!!!onkin taas parissa päivässä tullut ikävä.
nyt lian kanssa tissituokio ja sit päikkärit..

hei moi...

huomenna vauva-uintiin!!!!!!!!!Lauantai 09.09.2006 01:19

oon alkanu Lian kans harrastamaan=)huomen alkaa vauva-uinti..ke on äiti-vauva jumppa ja to on vauva muskari!Lia on ihan onnessaan ku pääsee touhuumaan!isi menee Lian kans jatkossa uintiin,tai sit mennää koko perhe yhes,mut ekalla kerralla isi ei valitettavasti pääse=(
veera kummi lähtee kuitenkin mukaan,jippii!!!
Lia nukkuu ja äitinkin silmää alkaa jo painaa...hyvää yötä...

ai niin...minun ihana mies tulee huomen kotiin hellimään minua!!!!!!!!ihanaa!!!

ikäväTiistai 15.08.2006 17:14

ikävä rakasta..se tulee lomille perjantaina..vastahan se lähti mut nyt jo ikävä sitä maailman ihaninta ja hellintä miestäni!!!Liaa halin ja pidän yöl kaikus ku on niin halipula=)Lian kans oltii just kyläilemässä ja nyt neiti nukkuu kiltisti vaunuissa päikkäreitä..äiti pääs vähä koneelle naputtamaan=)!
Lia muuten tykkää hirmusesti puhua isin kans puhelimessa.innostuu heti kun isi alkaa juttelemaan=)onneks yli puolet intist on jo ohi ni kohta saadaan olla kolmisin...ja kohta rakkain jo siirtyy takas haminaa kouluttajaksi ja sit pääsee yölomille kotio=)
taidan mennä riippukeinuun loikoilemaan ja lukemaan juorulehtiä ku likka nukkuu;)
hei hei ja mukavaa viikkoa kaikille ihanille=)!!