IRC-Galleria

VESSA <3Lauantai 22.12.2007 03:01

Noh eilen oli JASUN zazun KETOSEN syntymäpäiväjuhlat ja myös koulun joulujuhla. Näitä sitten ajattelimme juhlistaa hilpeissä tunnelmissa raikkaan viinan kera. NNoh, kun sitten pääsimme koululle niin tunnelma todellakin oli hilpeä, ainakin minulla ja jasulla! Ja sonjaa ehkä hippac hävetti. :( mut ei välitetä siitä.
lauloimme jasun kanssa kaikki kappaleet mitä kuulu laulaa ja taputettiin kovaa ja naurettiin kovaa ja otettii gale kuviii! =)) Annika vieressäni kärsi myös hieman koska haisin aika helvetin hyvälle ja hönkein häntä päin ja kaadoin myös juomaani sihen pöydälle! :)

Kotiin lähtiessämme minulla oli onkelmia kenkien laiton kanssa ja istuin siispä lattialle hajareisin laittamaan kenkiäni! lähdimme kävelemään takaisin. ja niinä hetkin muistini on alkanut hälvetä ja kerron lopun siis kuulojuttujen perusteella. kun pääsimme takaisin, riisuin takkini ja riensin vessaan. siellä sitten oleskelin hetken verran. jossakin vaiheessa olen vaihtanut vaatteeni ja siitä sitten uudestaan mennyt vessaan.

yöllä ensimmäisen kerran kun heräsin niin olin edelleen vessassa siinä siististi pöntöön nojaten. otsaani oli tullut kipeä punainen pyöreä jälki enkä vieläkään tiedä mistä se oli tullut. siitä sitten olen suunnistanut sänkyyn ja jatkanut uniani.

Aamu ei ollut mitään niitä parhaimpia. voisi sanoa että päähän sattuu vieläkin. ehkä ensi kerralla otan sitten vähän vähemmän ja hitaammin sitä viisasten juomaa! =) ei muuta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.