IRC-Galleria

-MOPPI

-MOPPI

veli solidaarinen.

Feodalssamhälle!Perjantai 23.11.2007 13:57

Hissa meni vittulaviiteen. Ranska meni vittulaviiteen. Kaikki menee vittulaviiteen täl viikol. Mut vittu ei kiinnosta.

Tämä päiväkirjamerkintä käsittelee sanaa vittu yhteiskunnassamme. Monen mielestä tämä sana on ruma ja halventava. En kuitenkaan henkilökohtaisesti ole samaa mieltä. Monet myös pohtivat tämän voimasanan käyttöä todellisessa tarpeessa, kun isketään puukolla silmään tai seipäällä pimppiin niin voi olla ettei ensimmäisenä huulilla kangastele sana "ai vitsit!". Tällöin sana on vielä hieman paheksuttava mutta tilanteeseen nähden hyväksyttävä.
Sitten on auktoriteetit. Mitä tunteita herättää kun opettaja railakkaasti viljelee jumalautaa ja helvettiä lauseessa kuin lauseessa? Onko se soveliasta? Johtaako se oppilaita kaidalle tielle sivistyksen valtameressä? En tiedä, itseäni se lähinnä suuresti huvittaa ja saa kuuntelemaan mitä sanotaan. Mutta minä olenkin paatunut kiroilija. Olen pohtinut tämän sanan käyttöä arkikielessä. Onko se rumaa naisihmiselle käyttää vittua? Kyllähän se varmasti hieman korviin karahtaa. Mutta kuitenkin kaikkihan sitä tekevät. Vittu on erinomainen sana aloittaa lause ja lopettaa se myös käyttö keskellä lausetta on suosittua. Tässä muutama variaatio:

"Vittu mikä sen nimi oli?"
"Mikä vittu sen nimi oli?"
"Mikä sen nimi nyt vittu oli?"
"Mikä sen nimi nyt oli VITTU"

Vittu -sana on siis joustava ja liikkuva sana jonka voi työntää oikeastaan minne itse tykkää. Sitten ovat nämä pyhät ihmiset jotka sanovat, että kiroilu on säälittävän kuuloista, rumaa ja tyhmää. Varmasti onkin, mutta ei se sen huvia poista. Myös sana helvetti helähtää mukavasti korvissa. Kirosanoja on myös hassunhauskaa yhdistellä, monen korviin ovat varmasti kantautuneet jostain "VITTUSAATANA" tai koko litania "vittusaatanaperkelehelvettijumalauta!!"
Eli täten kannatan itse kiroilua ja pidän siitä koska se saa minut hyvälle tuulelle ja on korvissani huvittavan kuuloista. En tiedä miksi kirjoitin tämän, mutta olin niin vittumaisissa fiiliksissä että aloin pohtimaan tätä asiaa. Ei minua tosin kiinnosta vittuakaan (<-huomaa sanan vittu käyttö tässä yhteydessä) mitä te tästä piittaatte, mutta haistalavittu (LENA) ja näihin sanoihin ja näihin vittuihin. Nähdään mitä pikimmin uusien merkintöjen parissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.