IRC-Galleria

-MOPPI

-MOPPI

veli solidaarinen.
Siis voiko ihminen olla näin hyvällä tuulella ! Istun varttia yli kaksitoista koneella, suussa kangastelee viimeisen vaniljasuklaasuklaavanilja paulan maku jonka kaappasin petteriltä, enkun koe meni niin nappiin että ai että ja oon vaan nii vitun hyväl tuulel (huomaa sanan vittu käyttö korostusmerkityksessä) En kyl oikee maistanu ruotsennoksii mut viis siitä if clauses oli naurettavia. Tosin saattaapi olla että se oli vain ovelaa kompaisuutta tina ekbladin puolelta, koska hän pahemman kerran varoitteli että läpi ei mennä jos luettu ei olla. No klarinettiwalttär ja tättä ja källe eivät tiettykään uskoneet etten eskon oikeesssti lukenu, mutta se on karvas totuus. Ja hiijohoi olin ensimmäinen kokeesta karkaaja kaikki katteli mua ihan panik at the class.

Mitä kummallisuutta mä taas tääl höpisen, ei ketään kiinnosta lukee tämmöst silkkaa paskaa ! No ei mua kiinnosta, emmä tästä joudu kärsimään. Paitsi et kaikki alkaa anqstaa moppi älä kirjota paskaa. Siksipä tähän teten ja kallen ihastukseksi ja iloksi: MAYBE ONE DAY IN A PLACE WITHOUT TIME WITHOUT SPACE I CAN LOOK BACK AND SEE THAT I AM FINALLY HOOOOOL! Rakkaudella, paras ystävänne annika.

Evotin muuten taas tänään kansallises sen saman läskin, silmälasipäisen kalvomiehen kans. Se ei taaskaan tajunnu vittuakaan mitä sen olis pitäny tehä ni otin vaan kirjaní ja pinkasin paremman naisen luokse. Sit se jäi vaan yksinää kuolaa siihen tiskil ku joku cp kiiski.
Tähän väliin muutamia päähäni pulpahtavia juttuja.

"HOPPARIT HYI VITTU! taino mikseeei.." -rits meil yötä<3
"Mitä vittuu sä teet? ET KAI SÄ LUE ??"- nanni<3 psykon tunnil, meillä on todella tapana olla perin aktiivisia ja pysyä kiivaassa tahdissa mukana tehdä muistiinpanoja ja viitata ja lukea kaikki mikä käsketään, kun tette samalla koittaa kiskoa tuolia altani ja piirtää niskaani ja tökkii niin että syyvenne tissit pystyssä katsoo että mikä tuossa on vikana. Siitä tulikin mieleeni, yhtenä päivänä tässä Syyvenne todentotta hiplasi minua ! Kävelin hemaisevasti hänen ohitseen, ja hän kaappasi yhden takkuni käsiinsä ja mumisi jotain. Katoin vain digging my own grave ja jatkoin tyytyväisenä matkaa. Mutta mä ja nanskimanskivilivilperintyttöystävä ollaan tultu siihen tulokseen, et syyvennen tissit seisoo ja siksi se aina kiskoo niit sen paitoi sil viissin. Mä nyt todella toivon ettei ketään syyvennen rakastaja, sukulainen, tai muu lähituttava lue tätä ja loukkaannu. Koska syyvenne on kuitenkin hyvä nainen, ja kiva opettaja. Joskin hieman kuiva. NO EI KAI.

Ja aamulla tulin saijiksen ja julkkiksen kaa samas bussis. Ja oli kivaa. Ja saijis hyvin tehty ku kävelitte! olette todellisia maratoonareita.

JAG VILL VARA DIN MARGARETA !

ps. oli kamalan kivaa kun tove ryntäsi kimppuuni viime perjantaina ja tänään ja sanoi rakastavansa mua, tulin niin hyväl tuulel :D ja oot paras horMUUni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.