IRC-Galleria

-MOPPI

-MOPPI

veli solidaarinen.
Hei, olen pahoillani että en eilen kun olin mitä parhaimmalla tuulellani perin onnellisissa merkinnöissä en tullut tänne ja kirjannut aimoannaisia ajatuksiani. Mutta nyt päätin hieman angstisemmissa tunnelmissa, joskin sisäisen verbaalisvisuallisen silmäni lävistäessäni tehdä tänne pientä kiitosten listaa. Nimittäin näinä mielenkiinnostavina tunteellisina päivinä on tapahtunut mitä ihanimpia asioita jotka ovat päiviäni sulostuttaneet. Eikä minua kovastikaan kiinnosta rovastitkaan että kuinka paljon teitä tätä kiinnostaa lukea mutta kiitos.

-Lena piirsi käteeni R's WCn ja piirsi minulle viikset ja ukkelin nenääni. Nanni viimeisteli kokonaisuuden hienolla piersingillä. Ja kaikkien hilpeät kommentoinnit naamaani kohdistuen.
-Anna karjaisi kurmeasti "ANNIKAAA" kun näki pahaisen vilahduksen minusta musik luokan edessä ja hyökkäsi halaamaan minua.
-Saara sanoi "Hui annika! Oot ovelampi ku kettu"
-Pippeli-ida halasi minua kovin kovasti<3
-Tove hyökkäsi taas syliini.
-Nanski hali mua finskan jälkeen kun olin alakuloinen<3
-Aina heitti semmoisia kommentteja koko päivän että nauroin yksikseni! Hyvinä esimerkkeinä, moddaluokkaamme asteli pelottavia lillahankenilaisia niin aina kuiskasi "Jeesys!" ja kun keskustelimme icke verbala texteneistä Aina kommentoi oitis "EI SANOJA? SEHÄ O SAIRASTA!"
-Suuresti nauroin ja nautin myös Sofian Peggy-imitaatioesityksestä :D Se oli niin kuvaavaa.
-Ja minua ilahdutti ja tunsin turvallisuuden kulminoituvan elämääni kun pääsin Ainan viereen matessa!!
-Ihanaa kun Robinkin oli huomannut että Peggy vihaa minua! "Mäki oon huomannu et se vihaa sua!!"
-Riikka muisti minua viestillä, kuten lähes joka päivä<3
-Tette taas kutitti mua polvista, se nauratti.
-Melkeen koko jengi on tekas!
-Rohkaisin okua hyviin suorituksiin tekassa ja siitä tuli itsekin hyvä olo :D
-Erika lupasi tuoda moddakirjasen.
-Tänään tulee house.
-"Munnika.--steady lads, easy does it. sanoo (19:29):
PEGGY VIHAA MUA !
rasa sanoo (19:30):
mä oon kans huomannu :D Annika, kan du svara på denhä uppgiften :D:D" kiitos sara härmansson en ole yksin vihakuvitelmieni kanssa !

Tässä nyt oli muutamia kivoja juttuja. Mutta kaikkein kauneinta mitä olen koskaan kuullut oli se, että Ambro kertoi tämän minulle. Niillä oli ollut enkkukakkosta, ja Tina (snart skitsvarthår) oli kysellyt että ketä ne arvostaa. Ihmiset olivat juhlallisesti esittäneet käsi sydämellä merkittäviä henkilöitä kuten äiti,veli, isä ja muita mukavia mussuja. Sitten siunattu Nanni oli sanonut "Annika Granholm" kun kuulin tästä kyyneleet suorastaan nousivat silmäpieliini. Kenkään ei ole koskaan sanonut minusta mitään nuin kaunista. Kiitti Nanni enempi ku koskaan<3 Nii siitäs saitte ette ketään voi sanoa ikinä noin kauniisti minusta, että yrittäkääs vaan parempaa nii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.