IRC-Galleria

Ensimmäinen koulu päivä ohi!!Maanantai 14.08.2006 20:20

Olin eilen kirjottamassa viime viikon tapahtumista, mut kone sekos! joten tänään uudestaan:

Viikko sitten oltiin mökillä Multialla, josta tultiin tiistaina pois. Lähettiin Keuruulta linkulla Tampereelle ja sielta junalla Tikkurilaan, josta mentiin serkun kanssa mummille Hakunilaan.
Veera lähti ke 9.8 Pariisiin!! Jäätin Jutan kanssa kahdestaan viettämään vähän hauskaa:D
Meijän piti mennä Tampereelle seuraavana päivänä, mutta ei sit päästykkään:(..
Sillon päätettiin että Sami tulee Hesaan... ja tuliha se!!:) Sen takia joutusin heräämään su 11. päivänä heräämään jo puol 9. Käytiin hakemasa Sami Tikkurilan asemalta klo 10, ja lähettiiin parin tunnin päästä keskustaa. Oltiin menossa katsomaan jotakin elokuvaa, mut ei ollu mitää kivaa eika ollu aikaa... no.. päätettiin mennä ratikalla satamaan, missä lähettiin kattomaan eläimiä Korkeasaareen! Nähtiin tiikeri ja muita monenlaisia mönkijöitä;P Klo 4 lähettin takaisin Rautatieasemalle odottamaan Samin junan lähtöä ja pian oli (väliaikaisten) hyvästien aika:(..
I LOVE YOU SAMI<33<3

Lauantaina 12.8 pakkasin tavarani ja matka takaisin Halikkoon alkoi... sitä ennen vietiin tavarat säilytyslokeroihin ja kutsuttiin kavereita keskustaan. Pian meitä oli 7 (mä, Jutta-serkku, Veera, joka oli palannu sinä päivänä suomeen, Simo, Samuli, Sami ja Valtsu) viettämässä hauskaa stadissa;) Siel oli samaan aikaan formula näytös, jota oli kattomassa ainakin koko Suomen kansa!;)XD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.