IRC-Galleria

Janin muistoa kunnioittaen..Maanantai 26.10.2009 01:10

Käy enkeli vieressäs taivaan rantaan, on kulkusi kevyttä, jalkasi kantaa. Et suruja tunne taivaan tiellä, on monet rakkaat vastassa siellä. Sinä elät myöskin keskellämme, koska säilyt aina sydämissämme.

Muistan yhen talvisenki viikonloppu illan kun yks kerta oltiin koko ilta ajettu ja oltu muutenki viihteel ja lopult mentiin Nesteel ja oli ollu tosi kiva ilta olit ottanu vähä keittoo muitten kavereittes kans ka sit piti sua viedä kotii ja sanoit et käyt viel kaupas ostaa jtn safkaa himaa ni odoteltii sua joku puol tuntii siinä ulkona ja oltii jo iha et ei kai sul oo sattunu mitää mut sielt sä sit vihdoi porhalsit kauheitte kassie kans ja esittelit ostoksiis ja vinettiinki sulle et Teppone taas ostanu koko kaupan tyhjäks. :) Sit vietiin sut kotii ja hymyilit ja vilkutit vielä perää vaiks niitten kassien kantamine ja horjuvat askeleet ei muutenkaa ollu hyvä yhdistelmä.

Olit aina kauheen ilone ja positiivine ja sait muutki nauramaa, en montaa päivää nähny et sul olis suun pielet ollu alaspäin. Mut elämä ottaa, elämä antaa ja sille meist ei kukaan voi mitään jotkut aikasemmin ilman syytä ja jotkut myöhemmin ja syyllä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.