IRC-Galleria

HAPPY HAPPY Birthday to meTorstai 04.02.2010 00:54

Jee nyt oon sitten seitsemäntoista. ;> Ei kyllä tunnu yhtään erilaiselta, ainoo vaan et kaikki toivottaa hyvää syntymäpäivää <3 Koulupäivä oli aika perus, eli mitään ei tapahtunu ;D Paitsi keksittiin hienoja runoja, kuten; "Paha päivä taakse jätä, muuten olet ihan mätä" ;D tai "Hymyily on perseestä, pasko siis paljon" ;D (toi viimenen vaan ei saanu niin paljon julkisuutta..)
Sitten oli 1,5h hyppy, jollon mun piti lukea kokeeseen, mut sit meninkin Veeralle tyhjentämään jääkaapin ;) sitten muutenki lörpöteltiin, ja oho, 1,5h oliki menny.. hups?
Ruotsintunnit oli vaihteeks arsesta..
Sitten hankittiin iskä viemän meiät Ellalle, jossa me jauhettiin kakkaa, ja tehtiin cossipukuja. Omalta kohalta alkaa näyttään aika valmiilta.
Sitten Ellakulta teki meille semmoset synttärislaagisysteemit, jotka oli (äärettömän makeita) äärettömän hyviä <3 Kiitos kultsikka xD
Nyt tussaan tän vyönsoljen uusiks, ja sitten vois kattoo mitä turhaa on kassissa. Huomenna pitää käyä Rödissä kysymässä mitä saan tehä siellä, koska meen sinne TOPpiin. Ja Ella saa uutta väriä päähänsä! Hyvää yötä, and Happy birthday to me ;>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.