IRC-Galleria

WHAT'S MY NAME?Keskiviikko 15.12.2010 01:20

Viikonloppu meni tosi nopeesti ;( Oli tosin ihan kivaa käydä Helsingissä törsäämässä rahaa ;D Ei me kyllä kauheesti joululahjoja löyetty, mut kuitenki kaikkee pientä.. Käytiin sitten purikurassa, koska mokoma lopettaa pian ;I
Sattupas muuten ihan törkee myrsky tolle viikonlopulle, ja lunta tuli ku esterin pers.. Otinpa sen tokan reiänkin, tällä kertaa parempaan paikkaan *thumbs up* ja löysin kivat kengät dinskosta, ja kerranki oli mun kokoa jäljellä ja halvalla lähti, joten mikäpä siinä ;P Ostin tietenkin taas suoraväriä, sitä vaan on pakko hamstrata kun on tilaisuus xD Automatkat me luonnolisesti nukuttiin ja syötiin. Tuli vaan hirvee ikävä kesä, vitsi pitäis taas tehä kunnon reissu Helsinkiin.

Tänään on muutenkin ollut erittäin kiva päivä. Vika aspi tänä vuonna (Joo oli kyllä sellaset tonttujutut koska mulla oli tonttulakki päässä), kaikki suju mukavasti ja kävästiin kaupungissa nopeesti ettimässä joululahjoja.(Apua viikonlopulle pitäis olla lahjat)

Parhaaks tämän päivän teki, kun Emmi tekstas mulle et miyavi tulee Suomeen huhtikuussa!! <3 Täytyy sitten perjantaina herätä ostamaan lippuja ;S Joo voitte vaan kuvitella kuinka mää täällä hihkun!
Ja vielä YesAsian paketti tuli tänään <3 Uijuijui kun pääsee kuuntelemaan noita levyskäisiä! Happy Siru is happy!
Torstaina vois mennä elokuviin ja kyllähän tässä muutenkin hommaa riittäis.. Katotaan kuinka hyvänä tää päivä jatkuu kun edessä ois vielä enkun tiivistelmä..

P.S. Huominen alkaa kivasti kun kossut tekee meille kokovartalohieronnan :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.