IRC-Galleria

2.12 Lukko-Tappara 4-3 ja.Keskiviikko 06.12.2006 02:40

Tapparan vieraspeli Raumalla toi joukkueelle yhden pisteen, kun peli päättyi kotijoukkue Lukon jatkoaikavoittoon. Tappiosta huolimatta kirvesrintojen esitys oli varsin hyvä, ja sen kapellimestarina toimi kaksi syöttöä kerännyt Petri Kontiola, joka nousi samalla joukkueen sisäisen pistepörssin kärkeen.

Jääkiekko on tulosten valossa melko mielenkiintoinen peli, eikö?

Kävi tällä lailla tällä kertaa. Muutamassa pelissä aiemmin ollaan pelattu huonosti ja saatu voitot, mutta nyt sitten tuli vaan piste vaikka pelattiin ihan hyvin.

Minkälainen fiilis kopissa oli tällä tavalla tulleen tappion jälkeen?

Aluks harmitti kyllä aika paljon — ainahan tappio harmittaa. Mutta siinä vähän ajan päästä tajus kyllä senkin, että se oli meiltä kuitenkin pelinä hyvä suoritus.

Tunnelmaa riitti katsomossakin. Välittyikö jäälle asti?

No kyllä! Heti alussa kun jäälle tultiin, niin katoin että nyt on porukka kyllä tullut paikalle ja ääntäkin irtoo. Onneks Raumalla oli jää kunnossa, niin ei tarvinnu fanien lähtee Esson pihaan aikaa kuluttamaan.

Sinulla on Tapparan senttereistä nyt paras aloitusvoittoprosentti. Millainen filosofia sinulla on aloituksia kohtaan?

Ei mulla ole mitään erityisiä kikkoja, yritän vaan mennä siihen asenteella ja ajotuksella. En ees kato kuka siinä on vastassa ja miten se mahdollisesti alottaa tai onko se rightin vai leftin mies. Samalla lailla vaan jokaiseen. Sen verran ollaan sovittu hyökkäyspäässä, että yritän voittaa rystyn puolelle, niin pakkikin osaa vähän kärkkyä siellä jos vaikka sattuisin voittamaan sen alotuksen. Jannen [Ojanen] kanssa vielä ylivoimalla alotetaan kumpikin omalta puoleltamme, kun kummallakin on sinne rystylle vääntäminen vahvempi. Oon mää kehittynyt alottajana, mutta ei se vieläkään mun mielestä mee niin hyvin kuin pitäis.

-Kontiola-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.