IRC-Galleria

2.1 HPK-Tappara 2-1 ja.Torstai 04.01.2007 02:25

Tappara vieraili vuoden ensimmäisenä pelinään Hämeenlinnassa kohtaamassa HPK:n ja hävisi pelin jatkoajalla 1-2. PETRI KONTIOLA <3 syötti Tapparan ainokaisen maalin. Viime vuosina Rinkelinmäeltä ei ole juurikaan ollut pistetuliaisia tuotavana.

Mitäs eiliseen matsiin kuului?

Ei siinä kummempia. Ei oikein muista, hävittiin.

Mikä HPK:sta tekee niin vaikean Tapparalle?

Jaa-a, sen kun tietäis. Taitaa olla niin, että oon kerran ollut mukana voittamassa niitä vieraissa, muuten on taidettu aina hävitä. Eilenkin oli ihan hyvät mahkut voittaa, vaikkei mitään ihan huippupeliä pelttukaan. Lehto meitä auttoi taistelemaan voitosta, mutta ei vaan nytkään onnistuttu.

Siinähän oli jatkoajalla alivoimallakin vielä paikka ottaa voitto?

Joo, päästiin hyvään hyökkäykseen ja Aalto oli siinä vapaana ja syötin sille. Mutta ei siinä tainnut olla oikein tilaa pistää kiekkoo sisään.

Jäähyjä tuli taas paljon niin kuin Hämeenlinnassa on tapana. Kaatuileeko ne siellä normaalia helpommin vai kotiyleisökö niitä huutaa?

En oo huomannut mitään, että ne sen helpommin kaatuilis. Ei siinä eilenkään niiden vikaa juurikaan ollut. Olis pitänyt laittaa vaan omat jalat paremmin liikkeelle, niin olis jäänyt jäähyt ottamatta.

Tauon jälkeen tullut tasaisesti peliaikaa yli 20 minuuttia per peli. Eikö oikeasti väsytä, kun on ollut kaikki maaottelutkin vielä päälle?

Eihän nyt tällä hetkellä voi jalat vielä painaa, kun just vasta lomalta palasin. Kyllä siinä vähän oli välillä raskastakin, mutta tauko teki hyvää ja kyllä nyt jaksaa taas painaa.

-Kontiola- <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.