IRC-Galleria

18.1 Tappara-Kalpa 3-1 <3Lauantai 20.01.2007 23:24

KalPa kaatui Tampereella torstaina vähän nihkeästi mutta kuitenkin varmasti maalein 3-1. Konnan laukauksesta syntyi Ojasen Jannen ohjauksella avausmaali, mutta sitten mieheltä meni hanat tukkoon vaikka pariin maaliinkin oli paikat. Maalinälkää oli lisäämässä vielä pieni panostus, kun tarjolla oli 100 euron lahjakortti ruokaravintolaan, jos maali syntyy. Onneksi sama panos on voimassa vielä lauantain paikallispelissäkin.

KalPa-matsin jälkeiset mietteet?

Jaa-a, aikamoinen hurlumheihän se oli, me ainakin mentiin melkolailla sumuvalot päällä, ei tosiaan mikään huippupeli. Mutta taas kerran ne tärkeimmät saatiin, eli voitto ja pisteet tuli.

Onko vaikea syttyä "vain" KalPaa vastaan, kun sen matsin molemmin puolin samalla viikolla on etukäteen tiukemmat ja kovemmat pelit?

Nooo, en siitä syttymisestä niin tiedä, mutta vaikeita nää pelit on kun on pelissä pelkästään hävittävää. Pakkovoittojahan nää on, ei liigajumbolle saa hävitä.

Sinulla oli parikin 100 euron maalipaikkaa, mutta ei vielä ainakaan osunut?

Tokassa erässä niitä oli, samaan vaihtoon tais osua kakskin. Janne laitto hyvin keskelle, mutta ei se maaliin taaskaan mennyt. Sitten oli se Nurmen tarjoilema paikka, mistä molari nappas kiinni. Kolmas kuti oli sitten kaikkein huonoin, mutta sen Janne ohjas sitten onneks maaliin.

Niin, Nurmi passasi ja Kontiola hukkasi paikan. Toisinpäin näitä on nähty enemmänkin, joten nyt Teemu taisi päästä kuittaamaan takaisin?

Joo, se yritti ensin hyvin olla mun puolella ja lohdutella, että ihan hyvä yritys ja huonoa tuuria vaan. Sanoin sitten, että anna tulla vaan, oo oma ittes, niin sitten alko tullakin hyvää kuittia.

Huomenna Ilves, ei vaikeuksia syttyä peliin?

Ilves kyllä sytyttää, oli siinä sitten alla mitä pelejä tahansa tai tulossa ketä vaan sen jälkeen. Joka alueella pitää vaan parantaa peliä, ei me voida lähtee tolla torstain esityksellä ees haaveileen pisteistä. Mut pelataan nyt hyvä peli, otetaan voitto ja päästään viikonlopun viettoon. Sen jälkeen sitten ens viikolla taas omistetaankin halli ja vuokrataan sitä välillä Ilvekselle!

-Kontiola-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.