IRC-Galleria

Sateen jälkeenPerjantai 15.06.2007 14:18

Muistan kaikki aamut joihin herättiin. Vierelläsi lämmin oli niin. Suudelmalla alkoi päivä jokainen, illat toivat viereen uudelleen. Viimeisenä yönä aamuun valvottiin, huomista me päivää pelättiin. Pakko oli lähtee vaikken thtonut, mut jäähyväiset on vain tilapäiset, eikö niin?

Vielä saavun kerran luokses takaisin, sillä sateen jälkeen paistaa päivä kuitenkin, silloin tippuasi kyynel viimeinen. Se päivä kuivata sen saa, ne kaikki tuhat suudelmaa.

Mukanani vein sun muiston lämpöisen, talletan sen päivään jokaiseen. Joka yö valvon katson ikkunaa, odotan että pääsisin sun luokses sateen suojaan.

Vielä saavun kerran luokses takaisin, sillä sateen jälkeen paistaa päivä kuitenkin. Silloin tippuasi kyynel viimeinen, se päivä kuivata sen saa, ne kaikki tuhat suudelmaa.

Vielä saavun kerran luokses takaisin, sillä satee jälkeen paistaa päivä kuitenkin, jos vain nään sut vielä vastaan juoksevan. Silloin tiedän jälleen sen, tämä rakkaus on meille ikuinen.

Saavun kerran luokses takaisin, sillä sateen jälkeen paistaa päivä kuitenkin, jos vain nään sut vielä vastaan juoksevan, silloin tiedän jälleen sen, tämä rakkaus on meille ikuinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.