IRC-Galleria

Ryyppykaveri laskuriMaanantai 07.04.2008 00:53

Terhi - Mira: 53%

Jatkot keskeytyvät ikävästi, kun ovelle ilmestyy naapureiden hälyttämiä poliisisetiä. Mira onneksi saa selitettyä ettei Terhi ole niin vaarallinen kuin nämä luulevat, ja bileet saavat jatkua.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: valkoviini

Terhi - Henna: 91%

Terhi saa loistoidean lähteä kuokkimaan puolitutun pariskunnan häihin, ja saatte juhlia pitkälle aamuyöhön kenenkään huomaamatta ilmaisen viinan siivittäminä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: ruuvimeisseli

Terhi - Ruta: 50%

Sekä Ruta että Terhi juhlivat aivonsa narikkaan, eikä fiilistä pilaa muu kuin aamulla odottava kuolettava kanuuna, joka pilaa molempien suunnitelmat.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: lonkero
Terhi - Saija: 22%

Vessassa riehuva Saija onnistuu pudottamaan lavuaarin paikaltaan. Pudotessaan se rikkoo myös WC-pöntön, ja kusihätäiset juhlijat joutuvat juoksemaan ulkosalla asioillaan. Terhi kiroilee, koska jostakin syystä rahat WC-remonttiin peritäänkin häneltä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: cosmopolitan

Terhi - Riikka: 88%

Terhi voittaa baarissa tanssikilpailun vilauttamalla loppuhuipennuksena yleisölle ahteriaan ja tienaa tempauksellaan parivaljakolle rutkasti ilmaista juotavaa loppuillaksi.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: cosmopolitan

Terhi - Elli: 29%

Ilta menee hyvin jatkoihin asti. Siellä Terhi huomaa, että illan isäntä kaivelee horjuen sänkynsä alta haulikkoa, joten päätätte häipyä vähin äänin, ja viinat jäävät juomatta.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossubattery

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.