IRC-Galleria

Ihku daa pissikset x)Torstai 03.08.2006 03:34

Mahtavaa oli taas viettää aikaa ja ottaa ilo irti arjesta. Se on kyl niin kivaa. Päivää vietin hyvässä seurassa odotellessain näitä kahta "pissistä" saapuvan vantaal. Sit vaa auto parkkiin ja eiku ottaa kuppii. Tietenkin hyvällä fiiliksellä:)
Alottelut meni hyvin ja tuli yks immeinen joukkoon viel ennen suuntaamista baariin. Bussilla vaa menoks ja siel oli kyl niin omat jutut taas et huh huh x) Vähän ruokaa kupuun, et jaksaa ja eiku viihteel. Baarissa oli kyl mahtavaa, tuli oltuu tanssimassa paljon ja kun aika oli lähteä, ei sitä meinannut viel millään haluta...
Nukuttiin sit yö hyvin ja kunnon aamiainen seuraavana päivänä. Sit aamul saunaan, ah ihanaa:) Sit omassa rauhassa suunnattiin tuonne helsingin keskustaan kahville, matka oli kyl tosi erikoinen:D:D Kuskille pisteet kotiin!!!
No kahvil käytiin, sit vähän puistos istuu ja jutskailee. Sit vähän syötiin ja mentiin spora ajelulle. No sillä sitten eksyimme lintsille. Ihan vaa pyörähtää ja kattelee. Oli kivaa, todella.
Sit illalla kävinkin sitten parin kaverini kanssa viel leffassa ja eiku takas kämpille ja sit vaa nukkumaan.
Mukava päivä ollu ja samoin ilta viihteellä. Naurettua on tullu ihan sydämen kyllyyteen asti:)

Kiitos teille kaikille, Jani, Heidi, Erika, Paavo, Aikku ja Risto. Ootte niin mahtavii <3 !!! Toistan varmaan itseäin, mut tosiaankin oli mahtavaa jälleen kerran!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.