IRC-Galleria

-delete

-delete

Hän puhui äänellä joka häiritsi taivasta. Hän sanoi, kävele tänne varjoon, kiedon sinut syliini ja tiedät olevasi turvassa.
Ku me jonotettii et me päästäis laivast takas Hesaa ja siin meije edes oli hirvee määrä vanhuksii ja niist suurin osa oli juovuksissa. Sit yks mummeliini vetää jotaa " KETÄ TEIST ON STADILAISII, NII NOSTAA KÄDE YLÖS?" ketää ei nostanu käsii ylös, muutaku ite se mummeli. Sit se selitti jtn sen 'selvällä' suomenkielellä niille muille päissään oleville papoille. SIT
Yks niist papoista huus "KUKA TÄÄLT ON PORISTA?" ja tietenkää kukaa MUU ei nostanu käsiinsä KAS KUMMAA vain kyseinen herra, ne MUUT vaan katto hölmistyneenä niit kännipappoja. :D:D
Sit ku oli aika avata ne ovet, nii se 'stadi-mummo' sano niille jätkille, jotka tuli avaa sit ovee "Nyt suut kiinne ja avatkaa se ovi!" Sit ku ne avas sen TAAAS se mummo löi kätensä yhtee ja sano "VALOA!!"

SITTE

Ku me päästii terminaalii, niin Se mummo sano kovalla äänel (tarkotti varmaa kaikille) et "ONKS NOI KAIKKI HESALAISII, KU ON NIIN HIRVEE KIIRE??!!"


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.