IRC-Galleria

-inari

-inari

Don't be cool. Cool is not cool.

Selaa blogimerkintöjä

Histuuuria!Lauantai 11.05.2013 21:21

Eli nyt sattui ensimmäinen kunnon jälleennäkeminen sitten viime kesäkuun :D tosin, porukat viimeks kävi Karkkilassa 2011 heinäkuussa ellen ihan pahasti erehdy. :D siis silleen, että näki muitakin kuin vain yhtä perheenjäsentä XD mwah.

Mutta siiiis. Joo, "Karkkilan matkustaja" saapui Namulan linja-autoasemalle keskiviikko alkuillasta. :D Sitten matkustaminen varsinaiselle päätepysäkille ja vähän Twilightin, Stewartin ja Pattipolven dissausta siinä kivasti XD hehe. Kauppaan, josta aikas mukavasti ostettavaa ja jonkun omatunto heräs eloon, mutta ei siitä sen enempään.

Kristiinan kanssa tuli katsottua lätkääkin, tosin kukaan ei nyt kannustanu kiekkoa (vrt kesä '10 XDD) 8<< Kiekko-parkaa <3


Sitten ne ihmiset saapuivat jopa yli puoli tuntia aiemmin kun ensin olivat ajatelleet :oo woooow! XD haha. siinä ihmiset saivat tuliaisia (jokos on naksut ja suffelit syöty? :DD) ja muuta mukavaa hölisemistä :D miehet saunaan ja lisää lätkää plus Mirruskan unien häiritsemistä x)

no eihän se Suomi tietenkään USAa voittanu, surprise surprise. Mutta sentään viime vuotta parempi tulos XD haha. pitää ajatella positiivisesti. Nova soitteli kivasti lätkää, joten pysyi saunassakin ollessa kärryillä :D ja sitten lopuks jotain musiikkia. (olenpas nyt perusteellinen XD)

Saunan jälkeen ruokaaa aka suomalaista vihannesta erilaisten salaattien kera :D jonka jälkeen sitten ihania valokuvia!! :D hihiii! oli oiiiiikein sööttejä kuvia Pikku-Lukasta x) <3 ja vieläki söpömpiä kuvia myös pitkälettisistä neideistä ;DD hahaa. tosin, sitten siellä oli jostain punapäästä otetti kuva niiiin karu, ettei sitä sais näyttää kenellekään!!!!!!!!!!!!! KUKA SEN ON EES OTTANU?!!!! jösses.. Valokuvista tuli mieleen, että kesän aikana pitäis varmaan tehdä (sen meidän albumimme lisäksi!) toinen albumi, siis että tilaa ihan vaan kuvia ja survoo :D otin kotia mukaan sen ensmäisen, mutta siellä ei oo vielä mitään tekstejä :D

mutta jooo. mitäs muuuuta. Carinille tarjottiin hammasteknikon uraa X''DD haha. joo toki. iskä ei haluu, että mä alan hammasteknikoks (koska son niin sotkuista XD) mutta vähän kaukaisemmalle sukulaiselle toki käy :'DD tarinoita siitä kuinka perheenpäästä tuli bussikuski ("epäillään 52-vuotiasta linja-autonkuljettajaa" X''''D auts.) ja sillä lailla :D C lähti sitten aikaisemmin nukkumaan ja roikuttiin alhaalla vielä tunnin ajan kunnes kaikki alko ruveta suunnittelee nukkumaanmenoo, jolloin mekin hipsittiin ylös.

jaa että nukkumaanko? you wish xDD haha. kello oli jotain kaks kun ylös hipsittiin ja sitten Kristiina lueskeli hiukkasen rolleja ja sitten kuvia katseltiiin. ja kauhee repeäminen sattui XD luulin jo ettei koskaan lopu ja en tajuu kuinka C on voinu hyvin vaa nukkua XDD haha. mutta joo. sitten lueskeltiin ficcien alkuja (pitäis lukasta se 18-sivunen tässä joku kaunis päivä, btw, plus sitten lukee loppuun se "romeo&julia") ja crackia. paljon paljon crackia, niin että kun lopulta mentiin nukkumaan kello oli 3:28 X'''''DD haaahahahh.

aamuherätys ei ollut yhtään kiva. ei sitten yhtään. eikä johtunu kyllä siitä, että piti herätä. vaan, että tyypit meinas siis oikeesti lähtee klo 11! :s no me gusta! olisin siiiiis niiiiiiin mielelläni köyttäny itteni K:n nojatuoliin, mutta köyttä saatika sitten käsirautoja ei ollu näkösällä :// harmi.
no, sitten kuitenki piti lähteä pois. möh. ja haleja ja vetkutusta ettei tartteis nousta autoon. mut sit kuitenki piti. xD ja ajettiin pois ja angstasin mukavasti kunnes päästiin melkeen Vattolan kiskalle asti ja äiti muisti että oli unohtanu punkkunsa XDD haha. hienoa. olin hyvin, hyvin, HYVIN tyytyväinen X) hehe. iskä sitten mietti, että pitäiskö niille soittaa mutta minä sanoin vaan, että kipasen hakee sen sieltä sisältä. jestas, jos oltais soitettu niin pahimmassa tapauksesssa se ois tuotu siihen tielle enkä ois päässy ees autosta pois nousemaan XD

no mutta, sitten sisälle juostiin hakemaan x) hehe. ja sitten uusia halauksia rutosti ja sain siitä sitten Kristiinalta muistonkin (vai olikohan se jo aikaisemmin? XD), kauppalistan! 8DD woooow. olen otettu <3 XDD haha.

mutta joooh. semmoinen reissu meillä :D hehe. edelleen ketuttaa kyllä se, että niitten piti tulla jo keskiviikkona, kun alkuperäinen suunnitelma oli, että minun tulen keskiviikkona (niinkuin tulinkin) ja ne sitten vasta perjantaina.. kattia kanssa..

mutta joo kuten äiti sanoi "ollaan käyty joka vuos", joten ehkä ne tulee sitten ensi vuonna :D sanoisin, että varmaan kun C saa lakin, mutta ei ne K:nkaan lakkiaisiin tullu, jotennn.... xD haha. ei pidä toivoa liikoja. veikkaan jotain samantyyppistä reissua taas XD haah. trolololoo.

mutta jooo. noi muutes sano, että ne menee Hirvensalmelle jussiks, joten silloin ei tänne ainakaa kantti tulla, jos vielä sitä meinasitte XD arvelin sitä jo sillon, mutta en nyt viittiny mitää sanoo ku en ollu satavarma :DD heeh.

mutta joo. terveisiä oikein kovasti ja sillälailllaaaa x) <3 huksiiiiiiit! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.