IRC-Galleria

-jaanamoi-

-jaanamoi-

Kun meno muuttuu oudoksi, oudot panee menoksi <; ♥ ♫

Selaa blogimerkintöjä

Aaws. <3Lauantai 05.07.2008 22:09

Pääsimpä vihdoinki nettiin, oltii reissus, ja tietokoneita ei tietenkää ollut. pöh. mutta nyt kuitenki. kävin tos äsken elonkerjuu yhtyeen nettisivuilla: http://www.lauritahka.com/ ja yllätyin.
Sinne oltiin meinaa kirjoitettu Kangasniemen keikasta;

"KANGASNIEMI Syvälahden lava 25.6.2008

Tanssilavaa kohti kävi keikareiden tie. Maantierosvot ajelivat taas reitin: Teuva- Alavus- ÄhtärinNeste- Petäjävesi- Jyväskylä. Sen jälkeen jakaannutaan milloin minnekin. Tällä kertaa kohteena oli Kangasniemi.

Me ollaan yritetty sanoa keikkajärjestäjille, ettei buukkaisi samalle esiintymislavalle muita orkestereita. Meirän revohka kun pamahtaa paikalle 19-kuution soitin-, äänentoisto- ja valokaluston kanssa. Siinä alakaa aharistaa ja olla tilan ahtaus kaikilla..

Tälläkään kertaa ei ollu viesti menny perille. Ikävä kyllä illan tanssiorkesteri pääsi lauteille vasta meirän kohelluksen jälkeen. Sinne lavalle ei vain yksinkertaisesti mahtunut. Kesälava oli kuitenkin tupaten täynnä ja soitimme asiallisen juhannuksenjälkeisen. Olimme Syvälahdella ensimmäinen rockbändi sitten Hanoi Rocksin ja 80-luvun. Bändi kuittaa ja kiittää kunniasta!"

Semmosta. ^^ ihan hyvä vaan että elonkerjuu oli ennen illan tanssiorkesteria (siis ts. harri kuokkasta) kukapa sitä olisi jaksanut kuunnella. :D en minä ainakaan, varsinkaan ku toinen esintyjä oli lauri tähkä & elonkerjuu.
Oih. Syviksen ensimmäinen Rockbändi Ja Parhain sellanen<3 todellaki.. ^^
Jaanakin kuittaa ja kiittää keikasta ;D (vielä kerran.) MAHTAVAA OLI<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.