IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.07.2008 19:05

laita <sydän> jos rakastat minua,
laita <rakas> jos olen tärkeä sinulle,
laita &lt;virne&gt; jos välität minusta,
laita &lt;pusu&gt; jos olet salaa ihastunut minuun,
laita &lt;vink&gt; jos haluaisit tutustua minuun paremmin,
laita &lt;hymy&gt; jos ollaan vaan kavereita,
laita <totinen> jos et pidä minusta,
laita &lt;suru&gt; jos vihaat minua (niinno mitä sä sit tätä edes luet?)

VIERASLISTA ! <3

OOKKE! :DMaanantai 21.07.2008 01:56

"Vuonna 2004 nuori yhdysvaltalainen mies joutui kotimaansa armeijan uhriksi. Hänet pakotettiin pesemään osastonsa lattia omalla sähköhammasharjallaan, syömään mikrossa lämmitettyä kissanruokaa, juoksemaan jokapäivä harjoituskentän ympäri 79 kertaa jonka päälle hän sai yrittää juoda vain väkiviina-etikkaa. Lisäksi hän joutui tehdä miinakentän puhdistuksia side silmillään sekä sukeltajan räpylät jaloissaan ja lopulta hänet lavastettiin syylliseksi jääden kiinni kannabiksen poltosta. Juuri kun tilanne näytti helpottuvan, hän joutuikin värvätyksi sotaan Irakiin. Siellä hän päätyi ammutuksi, tosin ei vihollisen toimesta. Päivä ennen kuolettavaa (armo)laukausta, hän heräsi täysin alastomana leirin vartiokoiran kopista eikä muistanut edellisestä illasta ja yöstä yhtään mitään. Selässään hänellä oli tussilla kirjoitettu iso teksti missä luki "I did it for transgenders like me" ja vartiokoira löytyi leirin ruokavarastosta, missä se oli päästänyt tarpeitaan osan ruoan päälle ja osan se oli syönyt. Yllään koiralla oli miehen alushousut ja violetti puuhka. Mies lähti paniikissa juoksemaan edelleen täysin alastomana kohti aavikkoa toistaen samalla sanoja "HOLY CREEPING JEEBIES!"

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nuo ylläolevat sanat, tulet tapaamaan ammutun miehen. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, mies ilmestyy peittosi alle ja alkaa taukoamatta hymäilemään light jazzin hittejä vuosilta 1978-1986.

Jos lisäät tämän tarinan omaan blogiisi, journaliisi tai päiväkirjaasi, hän jättää sinut rauhaan. Näin palkitaan hyvät tekosi. Jos et lisää, tulet kärsimään vaikeista alapään tulehduksista sekä virtsaongelmista seuraavat 40 vuotta ja sen mukana seksielämäsi huononee moninkertaisesti."

[Ei aihetta]Maanantai 16.06.2008 15:50

Dear God the only thing I ask of you is to hold her when I'n not around,
when I'm much too far away.
We all need that person hwo can be true to you,
but I left her when I found her,
and now I wish I'd stayed.
Cause I'm lonely and I'm tired.
I'm missing you again.
Once again

kerro ;)<3Torstai 22.05.2008 23:30

Mitä vastaisit jos kysyisin
saisinko sut?


Kopioi omaan päiväkirjaan ja katso mitä muut vastaavat sinulle

Keskiviikko 21.5: Äikän tunti <3Torstai 22.05.2008 19:11

Oli tehtävä kirjottaa tarina kirjaimista a e h i j k l m n o p r s t u v y ä ö. Sand3` kirjoitti näin:

''Antti ei halunnut imeä Juhon karmeaa letkua, mutta nainen onnistui pers-raiskaamaan Simon toistuvasti uudestaan vain yhdessä äänekkäässä yössä.''

Aika läppä vaik vikan sanan eka kirjain on vääri : DDD <333
- Vanhemmat »