IRC-Galleria

:D:D hhahahha. jollaki välähtäny (Y)Lauantai 29.12.2007 04:06

29.12.07 01:54 <Miretta>
> mul ois yks kyssäri. mitä kieltä toi "jtn nii tärkeet" "frnd" "sorry ei mtn" "jtk nii parast aina yhdes" oikeen on ja MIKS TE KÄYTÄTTE SITÄ JA LAITATTE NOIT HELVETIN HUOMIOLAATIKOIT TAJUUKS EI NE KAIKKI VOI OL RAKKAIT JA JTN NII TÄRKEIT JOHA SIINÄ KÖYHTYY KOKO SANAN MERKITYSKIN MÄÄ EN KESTÄ AAARGH FKFFGFGFJFK OON JOUTUNU MIETTII LIIAN KAUAN TÄTÄ JA NYT EN ENÄÄ KESTÄ GRAAAAAAHHHHHH JA MIKS JOKA LAUSEESEE KUULUU 7 SYDÄNTÄ VOAAAAAAAAH
29.12.07 01:55 <Miretta>
> nii ja sit toinen kysymys josta tulikin jo vähän tos edellisessä, et mitä sit jos saaki tyttö/poikaystävän, miten sille osotetaan erityishuomioo ku kaikki muutkin saa ne 25 sydäntä ja "oot niin tärkee yhteinen tulevaisuus" -huomiolaatikot? saaks se sit ihkuboksiin sydämen, vai onks se varattu bessujen bessulle? ja miten sille seurustelukumppanille sit ylipäätään kasvotusten sanoo et tykkää, ku ei voi käyttää noita lyhenteitä ja pienempi kuin kolme -sydäntä?
29.12.07 01:55 <Miretta>
> ja hmm, sit sanot noissa bokseissa et joku on ehkä joku tärkein, ja jotain toist ilman et ehkä vois elää, ja kolmas on ehkä parasta, neljäs kivointa, ja viides se tärkein. haistan täs nyt pieniä pussiinpuhumista. kannattaisin yhtä isoa laatikkoa, joka ois tarkotettu kaikil helmil ysteil, ja jossa mainittais kaikkien ystäviesi olevan tosi tärkeitä ilman että voi laittaa tärkeysjärjestykseen. se ois lojaalia.
29.12.07 01:56 <Miretta>
> sit ois viel tosta joku-pronominin ja sen eri taivutusmuotojen käytöstä; must on tosi hienoa että sitä viljellään mieluummin ku vittu-sanaa, mut en silti ihan käsitä sen tarkoitusperiä. onks siinä ideana sillai satunnaistaa kaikki asiat, tyyliin "oot joku tärkein = oot joku random tärkein whatever", vai mikä se juttu on hei. kai huomaat et ois aika tärkeetä saada vastaukset näihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.