IRC-Galleria

joojoKeskiviikko 15.12.2010 18:02

Avaa toiseen selaimeen Irc-galleria (irc.fi osoitteella pääsee nopeasti) ja paina sitten etusivun ylärivistä "satunnainen" -nappulaa. Ota oletuskuvan kuvateksti ja liitä se vastaukseksi kysymykseen. Jos kuvassa ei ole kuva tekstiä, ota seuraava. Jatka näin, kunnes saat kaikkiin vastaukset. Pidä hauskaa !

1. Kuuntelet ihan rauhassa musaa omassa huoneessasi, kunnes äiti tulee kertomaan, että ärsyttävä tätisi on tullut yllätysvierailulle. Huudahdat tuskastuneena:
- "onni suosii tänään rohkeaa... // yksin matkalleni lähde en - sua tarvitsen<3"

2. Heräät tavallisena maanantai-aamuna herätyskelloon, jonka äänen olet itse äänittänyt. Herätyskello huutaa:
- greibbi limsaa..

3. Lähdet kouluun niin myöhään, että myöhästyt viisi minuuttia. Puolustaudut opettajaa vastaan sanomalla:
- Bangkok <3

4. Kaikki tuntuu menevän koulussa pieleen, kunnes huomaat että ruokana on lempiruokaasi, pinaattikeittoa. Ihastelet kavereillesi sitä sanoen:
- babyface :D

5. Äidinkielessä kaikki ei suju niin kuin haluaisit. Opettaja pyytää sinua lukemaa aineesi koko luokalle, mutta mielestäsi aineesi on aivan kamala. Aloitat kuitenkin aineesi ensimmäisellä lauseella, joka kuuluu:
- joku kivikautinen kuva

6. Kun koulu loppuu, näet ihastuksesi käytävällä. Menet paniikkiin, kun hän tervehtii sinua. Sanot hänelle liian kimakasti:
jag vet

7. Ihastuksesi katsoo sinua oudosti ja lähtee kotiinsa. Kun pääset alakuloisena kotiin, äitisi ja isäsi ovat sinua vastassa vihaisen näköisenä. He tietävät sinun rikkoneen tietokoneenne. Siihen tokaiset:
Mitä miehellä mielessä?

8. Sait kotiarestia huonosta valheesta, etkä saa mennä ulos paitsi kouluun. Kaverisi pyytävät sinua mesessä kuitenkin elokuviin illalla, etkä kehtaa tunnustaa arestia, joten lähetät heille vastauksen:
kultaseni <3

9. Illalla olet nukkumassa tavallista aikaisemmin. Pikkuveljesi tulee pelottelemaan sinua kumikäärmeellä. Säikähdät hirveästi ja huudat:
- mie
10. Vanhempasi tulevat paikalle, kun pikkuveljesi on häipynyt. He moittivat sinua:
- Kurssin päätöstä

11. Myöhemmin pikkuveli palaa muovitorakan kanssa ja tällä kertaa säikähdät kuoliaaksi. Viimeiset sanasi ovat:
© Cfir Levi

12. Kaikki ovat surullisia hautajaisissasi. Yhtäkkiä kirkkoon tulee rosvo, joka ryövää ruumisarkkusi. Juhlaväki soittaa poliisille ja sanoo:
- lappeenranta

13. Varasta ei saatu kiinni, mutta hautajaiset pidetään loppuun. Hautakiveesi kaiverretaan teksti:
- ou nou

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.