IRC-Galleria

Siis mitä vittua?Tiistai 27.10.2009 14:44

Mihin perkele tää suomi on menossa?

Äiti pakotti lapsensa ryhmäseksiin


Poikkeuksellisen törkeässä pedofiilijutussa annettiin tuomiot Jämsän käräjäoikeudessa. Kovimman tuomion sai kahden pikkutytön isäpuoli: 48-vuotias, korkeasti koulutettu mies sai kymmenen vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen.

Kyseessä on yksi Suomen rikoshistorian pöyristyttävimmistä pedofiliatapauksista. Uhreina olivat usean vuoden aikana kaksi tyttöä. Nuorempi joutui uhriksi 1-3 vuoden ikäisenä ja vanhempi 4-8 vuotiaana.

Heidän äitinsä pakotti tyttäret katselemaan sukupuoliyhdyntää ja osallistumaan ryhmäseksiin. Osassa tapauksista toinen lapsi on ollut käsiraudoilla kiinnitettynä sänkyyn.

Äidin avomiehen julmin teko oli tuolloin 3- ja 7-vuotiaiden tytärten törkeä raiskaaminen perheen kotona viime vuoden heinäkuussa. Ryhmäseksitilanteessa mukana olivat isäpuoli, äiti ja äidin miespuolinen ystävä. Myös he saivat tuomion törkeästä raiskauksesta.

Oikeus katsoi 38-vuotiaan äidin alentuvasti syyntakeisesti, mikä lievensi hänen vankeusrangaistuksensa seitsemän vuoden mittaiseksi.

Etelä-Suomesta kotoisin oleva miespuolinen ystävä sai vankeutta kahdeksan vuotta.

Lisäksi oikeus tuomitsi kolme muuta miestä ehdollisiin vankeusrangaistuksiin. He eivät kajonneet tyttöihin fyysisesti.

Ehdollisista tuomioista ankarimman sai 32-vuotias muusikko, joka katseli tyttöjä ja heidän sukupuolielimiään tietokoneen kameran välityksellä. Äiti ja isäpuoli myös koskettelivat vanhempaa tyttöä kameran edessä.

Tietokoneyhteyttä perheeseen kesti vuoden ja kolme kuukautta. Muusikko esitteli tytöille sukuelintään ja ehdotti vanhemmalle tytölle sukupuolista kanssakäymistä. Muusikon tuomio on 1,5 vuotta ehdollista.

Viisi kuudesta tuomitusta on ilmoittanut tyytymättömyyttään tuomioon.

Vain 41-vuotias kameran välityksellä tyttöjä seurannut ja omaa sukuelintään tytöille esitellyt mies tyytyy seitsemän kuukauden ehdolliseen rangaistukseensa.

Vanhemman tytön seksuaalinen hyväksikäyttö alkoi jo ennen pikkusiskon syntymää. Nuorempi tyttö joutui uhriksi ollessaan vain vuoden ja kolmen kuukauden ikäinen. Tuolloin tyttö oli mukana, kun äiti harrasti seksiä eteläsuomalaisen miesystävänsä kanssa.

Äidin kanssa yhteen muuttanut isäpuoli astui mukaan kuvaan pian tämän jälkeen jä ryhtyi käyttämään tyttöjä hyväkseen.

Rikokset tapahtuivat vuosina 2004-2008. Syytekohtia jutussa oli kaikkiaan 16 ja uhreille määrättiin korvauksia kärsimyksistä 109 000 euroa. Tutkinnassa hyväksikäyttöön osallistuneilta löytyi yli 10 000 kuvaa ja runsaat 200 lapsiporno-aiheista videota.

Aamulehden mukaan rikokset tulivat julki kun vanhempi tytöistä alkoi kertoa isovanhemmilleen asioita, jotka herättivät näiden epäilykset.
IS

Linkki viel tonne iltasanomiin
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1745953

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.