IRC-Galleria

OKEISunnuntai 18.12.2005 20:20

VOIN MÄ TÄNNE yhen järkevänkin lauseen taas skriivailla........mä en nyt ole jaksanut innostua tästä päiväkirjasta ny oikeen..........kiirekiirekiire....taaaaaiii... jotaan sinne suuntan...

eieieieieie.. nyt ei hyvin vain mene vaikka viikonloppu olikin taas ihan jees. mutta nyt vain on vähä tylsä fiilinki...ei jaksa oikeen mihinkään paneutua tai mitää......haluaa vain olla möllöttää ja istua kynttilän valossa.. ei kai siinä mitää pahaa oooo...eeee.. :)
pihalla on kylmä, kun meinasin että lenkki raittiissa ullkoilmassa voisi piristää mieleni mutta... taidan jäädäkkin kynttilän lämpöön oleilemaan.. ;)
kun tuota flunssaa on vielä niin turhaa tehä iteensä vielä enemmän kipeeksi kun jo on...

perjantaina kävin ihanan ystäv'ni luona myhään illalla kylässä kauhajoella ja se olikin viikolopun piristysruiske. :) :P ensin kävin joulujuhlassa syömässä mahani täyteen jouluruokaa, tortuja, pullaa, pipareita karkkkia, suklaata...ja muutenkin nauttimassa tunnelmasta ja hauskoista leikeistä!!! :,D sai nauraa vedet silmissä välillä.. ;D taaaii itseasiassa koko ajan! :D :D
sitten vietin tunnelmallisen ja ihanan hetken ystäväni luona. :) ja söimme hiukan lisää herkkuja!! :D olin varmasti neliskanttinen pe. yönä!! :D mutta jouluna saa syödä! ;)
kumma miten hänen ajatteleminen saa minut aina hyvälle tuulelle! :>

Mutta nyt menen maistelemaan jouluorttuja ;)

sooomoroooo! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.