Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

Insesti // Tartu irtiKeskiviikko 19.12.2007 23:36

Tänään maailma on ollut niin pieni, että olen nähnyt eteeni. Sannan kanssa oli kivan kivaa, mutta pelottavaa maailman pienuuden takia. Kiinalainen buffet toimii aina. Ja tilin tyhjeneminen hyvien lahjojen ostamisen tahdon takia. Tuskin edes onnistuin... .____.

Viime perjantaista tänäiseen on ollut aika ihaninta. Perjantaina oli glögiä ja Sonjan kotia ja juustoa ja Aleksi tuli. Lauantaina Porcupine treen keikalla oli ihanaa, ja suuri osa siitä johtui parhaasta mahdollisesta seurasta, jota voin edes kuvitella. <3 Ikinä en ole jonottamatta päässyt niin hyvälle paikalle, kiitos ölppäkanisterien !

Huomenna vielä koulua, kaamia päivä tulossa. Tänään voisi vielä PT-kuvia laittaa julkisuuteen. Ja Loora soitti eilen jospa tahtoisin ostaa häneltä lipun Smashing Pumpkinsien keikalle ! Oi. <3 En ihmettelisi, vaikka ostaisinkin. Tykkäysbändi.

Jussi söi minun ja Aleksin suklaat. Ihme hinttari ! Jussi siis. Huoh.

( P.S. Äiti on nii ihana ko sanoo "haittaaks Paula jos et tänävuonna saa mitää joululahjaks?". Eihän siinä mitiii, mut hiukkasen pistää murisemaan ko velipoika sitte saa sähkökitaran ja vahvarin ja kaikkee ! Mmmm, minähän en oo täs jo mont vuot halunnu sellait.... mut tämä on mei perheen demokratia, toimii ku nyrkki perseeseen. )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.