IRC-Galleria

2HotToHndl

2HotToHndl

The Way You Like It

Muistot tulvii mieleen taasPerjantai 29.02.2008 03:08

Miten saa yks biisi asiat palaamaan flashbackkina takasin mieleen. Tuntuu kun eläis kaiken vaan uudestaan. Ihan ku tää hetki ois kadonnu ja oisin vanhassa hetkessä takasi. Mietin vaan nyt tälläkin hetkellä,että mitä sulle mahtaa kuulua sinne taivaaseen. Oonko se loppu aika siellä juuri sitä mitä sanotaan. Kaunista ja jumalaista. Ootko löytänyt uuden rakkauden, seuraatko sä mun elämää. Uskon kumminkin että sun on hyvä olla siellä. Tuntuu vaan,että siitä on ikuisuus kun me oltiin viellä yhdessä. Toisaalta...onhan siitä jo vuosia.

Miten joku ihminen voi olla näin tärkeä. Oon huomannut sen vuosien varrella et rakastin sua aivan tajuttomasti. Tottakai tuun rakastamaan tästäkin eteenpäin. En tietystikkään niin paljoo kuin aiaksemmin. Mutta pysyt aina mun sydämessä ja ajatuksissa. Ja lämpimissä ajatuksissa. Päätöksen teoissa mietin miten sä olisit toiminu.

Mutta olen joutunut antamaan tilaa uudelle henkilölle sillä ykkös paikalla... Henkilö ansaitsee sen ja tiedän että tykkäisit kyseisestä ihmisestä todella paljon jos voisit tutustua häneen :). Mutta uskon että ymmärrät mua ja tiedän että haluat vain ja ainoastaan mun parasta.

Mutta joskus mun on todella vaikea olla,kun ajatukset tulee mieleen. Miks mun on tarvinnut kokea se niin nuorena että menetän läheisen ihmisen. Joka tiesi kaiken musta ja joka meni kaiken edelle.

Aina välillä tuntuu että kukaan ei huomaa mua. aivan kuin en olisi olemassa. Tuntuu että kaikki on niin huonosti ja tekisi mieli kadota maan alle. Mutta elämässä on kaikilla joskus vaikeeta,mutta kyllä se siitä sit taas lähtee nousemaan. Onneks on ihmisiä jotka kumminki viä välittää musta. Ja tiedän että säki välität..



http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.fullscreen&videoid=22802688&dcTag=sz=400x400;agr=0;gen=M;page=21003206;pos=mrec;tvvc=9;tvvid=22802688;tvch=127214694;u=tvch=127214694,tvvid=22802688,page=21003206

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.