IRC-Galleria

8-mimmi

8-mimmi

Joka viimex nauraa,kuolee iloisena.

Blogimerkintä

« Uudempi -

Saastaa..Keskiviikko 27.08.2008 16:03

Rasittavaa kun joku menee pieleen, kaikki mättää..
Ostin tossa eilen uuden ripsarin, noh ensinnäkin perseestä koittaa vaunuja työntää kun sattuu tuohon kätöseen..mutta selvisin kauppaan saakka, tiskillä myyjä toteaa et "otit sitten testerin"...
Daa, no kuka niitä katsoo otin vaan ja menin kassalle..noh myyjä käy hakemassa omien sanojensa mukaan ihan oikean ripsarin..OHHOH!!!
Himassa sitten ajattelin kokeilla, ja voi veljet..SINISTÄ::kuka sen laittoi niiden tummanruskeiden joukkoon, ja se v..tun.. leukaileva pikku bissis ei voinu kysyä et tarvinko sen sinisen vai kenties jonkun muun värisen..Näytänkö mä siltä että käyttäisin sinistä..
LOPPUTULOS, jatkossa en luota että se leukaileva brunetti hakee sen sieltä, hoidan hakemisen aivan
itse..
Ja toinen sairaslomaa eka päivä kulunut ja muuta, kaikki ok! Seuraava päivä, A tulee mökiltä kotiin touhuillaan ilta ja käydään nukkumaan..no eihän siitä seuraa kuin n.1h itku raivot ja hermoi raastavaa meteliä ei saada katoamaan..koitettu kaikki keinot. likka takasin omaan petiin, hiljenee.. Äiti ja isi jo helpottuneita..ajatuksena:vihdoinhan se nukahti..Ajatus katkeaa järkyttävään pamaukseen ja kahta kauheampaan huutoon..Likka sitten hyppäsi pedistään (pinnasänky:onneksi uusi jo tulossa)
Aamulla hoitoon, yö nukuttu aika hyvin..haen iltapäivällä, ja toisella poski ihan tod.musta ja hieman turvoksissa..Jep Jep!!
Seuraavana päivänä tarkoitus että mummi tulee kylään, no ja vaihdetaan yksi kukka uuteen ruukkuun..
Haen multaa pihalta säkistä, sehän sitten kipeästä kädestä lipsahtaa ja olen aivan mullassa..Yltä päältä mullassa!!!
Voi kuinka ihanaa olla sairaslomalla, että mä kaipaan jo työn pariin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.