IRC-Galleria

ANSELiKKA

ANSELiKKA

life's what u make it

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

horoskooppeja.Keskiviikko 29.11.2006 09:47




21.03. - 20.04.
Oinas - Viikko 48 -

Eräs asia jota olet jo pidemmän aikaa suunnitellut ja valmistellut on viimein valmistumassa, ja hyvänolon tunne on sen mukainen. Olet kuitenkin laittanut tähän paljon aikaa ja vaivaa, joten sitä tyytyväisempi olet kun viimein työ kantaa hedelmää. Tämän turvin myös loppuviikko tuntuu sujuvan suorastaan luvattoman helposti, hyvää on odotettavissa myöhemminkin.

^jossu, miiku, taija.

21.01. - 19.02.
Vesimies - Viikko 48


Vesimies joutunee tällä viikolla kohtaamaan ihmisiä jotka eivät ole aivan mukavimmasta päästä. Ehkä tilannetta auttaa jos vajoat hetkeksi heidän tasolleen, tai sitten vain jätät heidän omaan arvoonsa. Valitettavasti maailmassa on myös niitä ihmisiä joilta ei auta pyytää mitään, silloin kannattaa tyytyä hieman tylympään lähestymistapaan.

^terhi, esa.


24.09. - 23.10.
Vaaka - Viikko 48


Teit jotain, josta et ehkä ole kauhean ylpeä. Pieni rimanalitus silloin tällöin ei kuitenkaan haittaa niin hirveästi, kunhan vain katsot tarkkaan ettei se tule tavaksi. Teeppä heti samantien jokin toinen asia oikein perusteellisesti, jotta edes jonkinlainen itsekuri säilyisi. Ilman sitä on pidemmän päälle hyvin ikävää elää.

^jasu, jani xD


24.08. - 23.09.
Neitsyt - Viikko 48


Olet hieman epävarma erään ihmisen suhtautumisesta sinuun. Merkkejä on vaikka mihin päin, jopa siinä määrin ettet voi olla varma oletko vain itse kuvitellut ne. Ehkä suoraan kysyminen auttaisi, vaikka se hieman pelottava vaihtoehto onkin. Mutta mitäpä menetettävää sinulla on, jos hoidat tilanteen tarpeeksi tyylikkäästi?

^arto, äiti xD, anna.


23.07. - 23.08.
Leijona - Viikko 48

Kaipaisit ehkä pientä piristystä elämääsi, ja taidat jo tietääkkin kuinka se käy. Tartu rohkeasti toimeen ja toteuta haaveesi, vaikka kuinka jännittäisi. Muista että loppujen lopuksi tulet katumaan ainoastaan sitä mitä et tehnyt. Joskus on otettava riskejä ja ylitettävä itsensä, niin se vaan menee. Ja jälkeenpäin olosi on takuulla parempi, kävi miten kävi.

^heidi.


21.05. - 21.06.
Kaksonen - Viikko 48

Kaksosen kaikki suunnitelmat näyttävät hetken aikaa kuivuvan täysin kokoon, mutta pienellä sitkeydellä saat ajettua tavoitteesi läpi. Älä lannistu pienistä vastoinkäymisistä äläkä anna periksi liian aikaisin, niin saat kyllä kaiken mitä haluat. Vaikka joskus näyttääkin huonolta, psyykkaa vain itsesi siihen että onnistut kuitenkin niin hyvin todennäköisesti näin myös käy.

^jenni.


21.04. - 20.05.
Harka - Viikko 48


Joudut salailemaan eräältä ystävältäsi joitain asioita, mutta älä anna sen häiritä. Joillekkin tulet taasen avautuneeksi ehkä hieman liikaakin. Mutta silti, joskus valkea valhe on parempi kuin totuus, joten älä ota huonoa omaatuntoa vaikka vähän muuttelitkin totuuta. Näin lienee kaikkien kannalta paras.

^marianne.


22.06. - 22.07.
Rapu - Viikko 48


Rapu on urhannut paljon työtä ja aikaa eräälle projektille viime viikkoina, ja nyt vaivasi viimein palkitaan. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ja näin tulee käymään nyttenkin. Sinulla on hyvä viikko edessä muutenkin, ja mukavia yllätyksiä on tulossa. Ehkä olisi myös paikallaan tehdä nyt hieman piristyttyäsi jotain eräälle ihmiselle, joka on tavalla tai toisella vaivannut sinua jo pidemmän aikaa.

^kim.


24.10. - 22.11.
Skorpioni - Viikko 48


Olet valmis tällä viikolla vaikka mihin, jostain syystä lähestulkoon mikään ei enää tunnu huolettavan sinua. Eikä ole syytäkään, edessä on rauhallinen ja helppo viikko jonka ei pitäisi aiheuttaa minkäänlaisia ongelmia sinulle, päinvastoin saatat päästä huomattavasti eteenpäin tavoitteissasi.

^sami, aleksi, oskari.


20.02. - 20.03.
Kalat - Viikko 48


Loppu häämöttää ja ansaittu palkinto on lähellä. Nyt vielä vain loppurutistus, ja unelmasi voivat yhtäkkiä käydä toteen. Lisäksi elämääsi saattaa tulla jotain hyvää täysin odottamattomasta suunnasta aivan ihmeellistä kiertotietä. Hyvinkin merkityksettömältä tuntuva asia voi osoittautua sinulle todella arvokkaaksi.



23.11. - 21.12.
Jousimies - Viikko 48


Sinua on viime aikoina häirinnyt eräs asia tai ihminen aivan äärettömästi. Ikävä kyllä mahdollisuutesi vaikuttaa tähän ovat hyvin pienet, joten on ehkä paras että yrität vain kestää sen. Tosiaalta jos haluat välttämättä korjata tilanteen itse, suunnittele tekosi ja sen seurauksen hyvin tarkkaan etukäteen. Siten saatat onnistuakin.

^mea, roope, hanna.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.