IRC-Galleria

Näkemykseni..Torstai 10.07.2008 10:37

Horoskoopitko puppua?pah sanon minä... itsehän siis uskon niihin, ehkä jopa liikaakin.
Olen miettinyt ystäviä/tuttuja ja sukulaisia ja heidän horoskooppejan, ja suhteitani ihmisiin heidän tähtimerkkiensä perusteella, ja KYLLÄ tietyn "merkkisiin" ihmisiin on Minulla aina tietynlainen suhde.. aloitetaampa..(tässäpä siis omaa tulkintaani asiasta)

OINAS:Tulen hyvin toimeen, keksimme aina hauskaa tekemistä tai juttelemista. Viihdyn seurassa erittäin hyvin.suurin osa ystävistäni/kavereistani onkin juuri OINAITA.. :)

HÄRKÄ:Tämän merkin edustajat, ovat aina olleet minulle melkoisen neutraaleja, tulen toimeen kyllä, mutta heistä ei jää pysyviä ystäviä, tai mistään muusta puhumattakaan.. ei vaan iske..

KAKSOSET:Heidän seurassa on kiva viettää maksimissaan 3h, sitten alkaa mittatäyttymään..

RAPU:Näissä on jotain outoa, mutta samalla jotain koukuttavaa, heidänkanssaan oon kivajutella, vaikka heillä on jotain outoja juttuja ja taipumuksia, joita en vain ymmärrä..

LEIJONA:Hauskoja tyyppejä lähes kaikki, viihdyn hyvinkin heidän seurassaan. Harvemmin alkavat "ärsyttää" missään vaiheessa.

NEITSYT:Koen heidät aikalailla erilaiseksi kuin mitä itse olen, heillä on outo huumori, mutta heidänkanssaan on ollut hauskoja ja kehittäviä keskusteluita.

VAAKA:Tulen toimeen, ja heidänkanssa saa luotua helposti hauskan kaverisuhteen. Syvää ystävyyttä ei ole vielä koskaan tämän merkinkanssa ollut.

SKORPIONI: Oinaiden jälkeen tämänmerkin edustajat ovat suosisossa, ihania tyyppejä kaikki, riitoja on kyllä aikapaljon, koska (vikahan ei siis ole minussa) näillä on ihan oma ajatusmaailma, mistä ei vaan voi päästä täysin selville.

JOUSIMIES: Henkilöitä joidenkanssa, on helppo heittää läppää, kahvitella ja juoda olutta. Samanlainen huumorintaju kuin minulla.Syvällistä tunnetta ei ole tämänkään merkin kohdalla (vielä) tavattu.

KAURIS:Heissä on jotain mikä kiehtoo ja saa minut kiinnostumaan/pitämään heistä. Asiallisen oloisia, vaikka osaavatkin tarpeentullen repäistä. Mukavia ihmisiä, vaikka eivät kovinkaan Hauskoja..

VESIMIES: hassuja tyyppejä, tykkään hassuista asioista, kuten myös vesimiehistä.heille on vaikea jutella syvällisiä asioita, he eivät tunnu kuuntelevan(tai tajuavan) mutta hasukanpidossa he ovat hyvää seuraa.Heidän suuttuessa haluan tosin paeta paikalta.


KALAT:heidänkanssaan on helppo ja hyvä keskustella, tuntuvat turvallisilta ja lempeiltä ihmisiltä. Jos ei ole puhuttavaa(yleensä kyllä on), voi vain olla hiljaa, ja sekin on välillä mukavaa.. Näihin kiinnyn erityisesti..


:) että näin...


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.