IRC-Galleria

Runescapen pelaajat ovat melko säälittäviä ihmisiä. 98 % heistä ei ole sukukypsiä, 70% prosenttia homoja tai muuten seksuaalisesti kieroutuneita ja 57% uneksii oman isänsä tappamisesta.

Esimerkkipelaaja numero 1: Pertti (nimi muutettu). Pertti on 14-vuotias. Hän harrasti ennen jalkapalloa, kunnes löysi Runescapen. Pertti jäi koukkuun, lihoi, lopetti jalkapallon, alkoi haista, eikä halunnut enää muuta kuin Runescapea. Pertti ei pelatessaan huomannut rusentavansa kiveksiään, joten hänestä ei enää ikinä tule lisääntymiskykyistä. Siksi Pertin ääni kuulostaa säälittävältä, hän on heikko, hän on huono, hän ei osaa, Pertti on runeholisti. Ja vielä niin nuorena.

KELAn lääkärin kommentti Karpolla on aisaa -ohjelmassa: "Meillä on täällä myös oikeita ongelmia, kuten World Of Warcraft -holistit, joten esittämänne kuvaus on vielä melko harmitonta."


Esimerkkipelaaja numero 2: Lauri (nimi muutettu). Lauri oli 10-vuotias. Hänen kaverinsa kertoi Laurille Runescapesta eikä Lauri ollut vielä ihan tyttöiässä (tytöt eivät todellakaan pidä Runescapen pelaajista, vrt. esim. Star Wars). Hän kasvoi tietokoneen ääressä. Laurin kieli muuttui. Hän alkoi höpistä sekavia, halusi pelata Runescapea jopa kaverinsa synttäreillä ja pelata lisää, lisää ja vielä lisää. Hän pelasi jopa yöllä. Hänen koulunkäyntinsä kärsi. Kaikki meni päin mäntyä. Kun Lauri oli 13-vuotias ja alkoi pitää tytöistä, tytöt eivät pitäneet hänestä. Lisääntymiskyky ei mennyt, sillä Laurilla oli tarpeeksi pieni, ettei se liiskaantunut tuolilla istuttaessa. Tyttöjen puute ja seksuaaliset halut kärjistyivät pelin ääressä, ja Lauri alkoi pelata Runescapea entistä enemmän muna pystyssä. Kun hän pelasi noin tunnin, hän sai orgasmin. Laurin koukku oli tässä vaiheessa niin paha, että hän ei malttanut mennä syömään. Lauri kuoli ravinnonpuutteeseen.

KELAn lääkärin kommentti: "Tuo ei johdu tietokonepelistä vaan isän hyväksikäytöstä 4-vuotiaana. Itsellänikään ei ole ikinä ollut naista ja silti pystyn katsomaan teitä, hyvä haastattelija, pippeli vain puoliksi pystyssä, antakaas kun näyt.. *MÄTK*"


Esimerkkipelaaja numero 3: Jukka (nimi muutettu). Jukka on 16 vuotias. Hän ei todellakaan halua mitään mopoja. Hän vain haluaa pelata Runescapea. Jukka ei ole henkisesti sukukypsä. Se johtuu hänen ulkoilunpuutteestaan ja siitä, ettei hän vain muuta tee kuin istuu Runescapea pelaamassa. Jukka on ruma, pieni, karvaton pikkumuna, josta kukaan ei pidä. Jukka on niin epämiellyttävä, että kerran eräs tyttö oksensi hänen päälleen. Jukka saatiin kuitenkin vieroitettua. Tässä erittäin jälkiä jättävä selviytymistarina.

KELAn lääkärin kommentti: "Kaverihan pääsi kuiville! Menkää hitoille toimistostani!"


Esimerkkipelaaja numero 4: Mikko (nimi muutettu). Mikko oli 17-vuotias kympin lukiolainen. Hän oli koulun jalkapallojoukkueen kapteeni ja hänen tyttöystävänsä oli koulun kaunein ja suosituin tyttö. Mikko nosti penkiltä 90 kiloa, hänellä oli tuottoisa viikonlopputyö ja paljon hyviä ystäviä joiden kanssa rahansa käyttää. Mikko ei juonut, polttanut tai käyttänyt minkäänlaisia huumausaineita ja teki kaikki perheensä kotityöt. Tietokonetta hänellä ei ollut. Mutta miten Runescape tähän liittyy?
Kerran Mikko oli sukulaisvierailulla enonsa luona, kunnon poika kun oli. Tämän 10-vuotias poika, Pentti (esimerkki 2) oli Runescape-riippuvainen. Pentti pyysi Mikkoa kuljettamaan Rune-ukkoaan kohti lumbridgeä sillä aikaa kun Pentti kävi jääkaapilla hakemassa uuden patterin Mad Croceja. Kilttinä ja ystävällisenä serkkuna Mikko tietenkin suostui Pentin pyyntöön. Vaikka Mikko altistui Runescapelle vain muutamaksi sekunniksi hän jäi välittömästi koukkuun. Hän lopetti viikonlopputyöt ja osti säästöillään koneen ja kahden vuoden membuuden. Ja hän pelasi. Hänen koulumenestyksensä romahti ja ystävät lähtivät, koska Mikko ei enää ajatellut mitään muuta kuin Runescapea. Mikko pelasi. Ja lihoi ja heikentyi.
Mikon tyttöystävä ei pitänyt Mikon pelaamisesta ja tämä huipentuikin siihen, että Mikon tyttöystävä aneli polvillaan ja kyynelsilmin Mikkoa lopettamaan pelaamisen. Mutta Mikko ei halunnut lopettaa pelaamista, vaan heitti tyttöystävänsä ulos. Mikon mielestä se oli hyvä, sillä nyt hänellä oli enemmän aikaa "Runettaa". Lopulta Mikon kaikki säästöt (10 000 E) olivat kuluneet päivittäiseen energiajuoma-sixpackiin. Siinä vaiheessa Mikon vähäiset jäljelle jääneet läheiset veivät Mikon vieroituskeskukseen. Mikko kuitenkin karkasi, tappaen samalla kaksi hoitajaa ja häntä katsomaan tulleen tyttöystävänsä. Mikko ei enää välittänyt. Mikko palasi kotiin, jossa hän tappoi "hänet pettäneet vanhempansa". Lopulta Mikko ei enää jaksanut nostaa edes kymmentä kiloa penkiltä eikä hän tehnyt enää mitään muuta kuin pelannut Runea. Ja hän pelaa vieläkin. Rahat energiajuomiin ja membuuteen hän saa ryöstömurhaamalla nuoria naisia puistoissa. Yksi lyhyt altistuminen Runescapelle teki Mikosta tuollaisen. Yhdestäkin kokeilusta voi tulla riippuvaiseksi.

KELAn lääkärin kommentti: Voi nyyh nyyh! Tuohan on aivan sama tarina kuin nuo muutkin.

Erikoislääkärin kommentti: Runescape näyttää vaarattomalta mutta loppujen lopuksi se voi aiheuttaa vakavia oireita esim. memberyyden!

Jos piditte niin lisää löytyy täältä: http://hiki.pedia.ws/wiki/Runescape

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys