IRC-Galleria

Amity-

Amity-

aka Bowling-Ball-Jack

VauvakirjaKeskiviikko 21.12.2005 12:37

Heips!

Aloitan Jimistä ja lopetan Jimiin. =)

Poika siis hengittelee jo ihan itse, ei ole tarvinut ylipaineletkua kahteen päivään! Eilen oli vähän ollut rankempaa hengittäminen ja siksi ei saatu syliin. (Jimi oli ekan kerran sylissä 19.12. 10 min. mulla ja 5 min. Tonylla.) Maitoa menee jo ihan järjettömät 40 ml 8 kertaa päivässä. Nyt vaan sitten toivotaan, että mulla tulee maitoa riittävästi ja Jimin maha kestää maidon. Eilen oli ollut vähän lämpöä ja antibiootit oli pistetty menemään varoiks.

Lääkäri oli sitä mieltä, että jos ei mitään ihmeitä nyt tapahdu, ni Jimi pääsee pois kaapista muutaman päivän kuluttua! Ihanaa! Täytyy nyt vaan yrittää malttaa mielensä...

Mulla on ollu pari päivää ihan tuskaa, kun tikit on alkanu sulamaan ja se sattuuuuu...! Koko ajan väsyttää, mut se nyt ei oo mikään ihme, kun joka päivä ollaan viitisen tuntia sairaalareissulla. En saa kunnolla nukuttua, kun ikävöin Jimiä niin kovasti. Mutta on se ihanaa, kun on kaikki noi mun jäbät olemassa ja kunnossa! Kaiken ruikutuksen keskellä olen oikeasti ihan tajuttoman onnellinen!!!

C U!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.