IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

ajatusTiistai 01.11.2005 22:59

Jos ajatukset ovat sekaisin millä ne järjestää? Jos asioita ajattelee tuntuu siltä ,kuin ne vain mutkittuisivat.. Ajattelenko liikaa? vai ajattelenko ollenkaan? Mistä tietää milloin ajatus on tyhmä ja sen voisi vaikka heittää pois? Entä ne järkevät ajatukset millä ne saisi esille ,että muutkin kuulisivat? Olisipa ajatuksille olemassa oma paikka minne ne voisi säilöä? Voisipa jotkut ajatukset vain unohtaa?
Mikä se ajatus oikeastaan on? Onko se asia jota miettii vai idea jonka keksii? Voiko ajatuksen virtaan hukkua? Voiko pää räjähtää? Pitäisikö ajattelu lopettaa?

Ajattellessa tulee aina esille uusia ajatuksi.. toiset hukkuvat toiset eivät. Ajatukset pysyvät koossa jakamalla ne toisten kanssa. Ajatella tuskin voi koskaan liikaa tai liian vähän. Ajatus tulee jos on tullakseen ja häipyy jos on häipyäkseen. Ajatukset jotka haluaisi unohtaa on usein muisto jostain. Muistojaan ei kannata pyyhkiä pois muistot ja kokemukset kasvattavat. Eipä siis varmaan kannata ajattelua lopettaa ettei muutu vihannekseksi.. joskus ajatukset jopa puhdistavat mieltä ja raikastavat olemusta.. *ajatella*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.