IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

äähKeskiviikko 14.12.2005 17:01

Flunssa päivää täs kotona viettäny tän päivän ja on ihan hemmetin tylsää.. teetä on menny ainaki sata litraa ja kurkkupastilleja kilo.. oon mä tätä päivää hyödykski käyttäny laitoin lautaan uudet siteet =) pääsis nyt vaan sinne mäkeen!!!
illalla vielä autokouluun..

skrits skrutsTiistai 22.11.2005 01:29

näin sanoi tulostin "skrits kruts" ja lakkasi toimimasta, paperi oli jumissa.. otin paperin pois ja katsoin, että tulostin paralla oli kaikki muukin hyvin. Ei valittamista paperia oli tarpeeksi yms.. jatkoin tulostamista eikä mitään tapahdu!! Missä vika?? tulostimessa lukee JAM POINT LIST.. vitun kone jumii itekseen!! ehkä tämä on taas sitä etteivät naiset ymmärrä koneista mitään tai tulostin on romu,,, mutta jäipä mantsan esitelmä tulostamatta stna!!! meen nukkuun vitutuksen pois.. -öitä-

ajatusTiistai 01.11.2005 22:59

Jos ajatukset ovat sekaisin millä ne järjestää? Jos asioita ajattelee tuntuu siltä ,kuin ne vain mutkittuisivat.. Ajattelenko liikaa? vai ajattelenko ollenkaan? Mistä tietää milloin ajatus on tyhmä ja sen voisi vaikka heittää pois? Entä ne järkevät ajatukset millä ne saisi esille ,että muutkin kuulisivat? Olisipa ajatuksille olemassa oma paikka minne ne voisi säilöä? Voisipa jotkut ajatukset vain unohtaa?
Mikä se ajatus oikeastaan on? Onko se asia jota miettii vai idea jonka keksii? Voiko ajatuksen virtaan hukkua? Voiko pää räjähtää? Pitäisikö ajattelu lopettaa?

Ajattellessa tulee aina esille uusia ajatuksi.. toiset hukkuvat toiset eivät. Ajatukset pysyvät koossa jakamalla ne toisten kanssa. Ajatella tuskin voi koskaan liikaa tai liian vähän. Ajatus tulee jos on tullakseen ja häipyy jos on häipyäkseen. Ajatukset jotka haluaisi unohtaa on usein muisto jostain. Muistojaan ei kannata pyyhkiä pois muistot ja kokemukset kasvattavat. Eipä siis varmaan kannata ajattelua lopettaa ettei muutu vihannekseksi.. joskus ajatukset jopa puhdistavat mieltä ja raikastavat olemusta.. *ajatella*

****Maanantai 31.10.2005 19:08

missä on lumi?? miksi on näin lämmin?? pimeää?? rumaa?? ärsyttävää??
haluun sitä lunta!!!! ja mäkeen ois kiva päästä =)
mä oon pakastanu mun jalan.. ku siitä katkes verisuoni ja kävely sattuu nii sitte linkkasin koko päivän ja tää kylmä kuulemma auttaa mut on vähän paha sanoo ku en tunne mitään =D

hmpSunnuntai 30.10.2005 23:32

huoh.. tylsä viikonloppu takana ja tylsä viikko edessä =( piristäkää mua ennen ku hajoon!!!! =) eipä silti valoisat ja ihanat kaverit parantavat päivää kummasti ja huomenna niitä taas näkee <3 <3 koulu hommat on pahasti rästissä toivottavasti opet ei nirhaa mua.. ehkä tilanne paranee jos hymyilen niille kauniisti tai sitten teen ne saatanan TEHTÄVÄT.. siihen menee kyl koko yö..
joten nukkukaapa kaikki oikeen makoisat unet!!! minä sitä tuskin kerkeen tekeen

kylmä!!!!!!!Keskiviikko 26.10.2005 15:41

hyi saakeli tonne ulos paleltuu siel on varmaan -20.. vaikka tosiasia onki et kylmässä näyttää hoikemmalta nii laittaakaa nuoret vaatetta ei oo hyvä juttu jos paleltuu.. raajat mustuu ja tippuu pois =( ja sitäpaitsi pipot on sulosii =D

aamuKeskiviikko 26.10.2005 13:21

onpas turhauttavaa nousta kouluun yhen psykan tunnin takii,, mut ilmeisesti sinne on pakko mennä ettei tuu niitä poissaoloja.. (ilmeisesti niitä on jo pari liikaa) samperi nyt on vasta keskiviikko ja ootan jo innolla viikonloppua taidan sittenki olla ihan lusmu..
aamupalaa tietty vois syyä kuhan ensin ois hieman nälkä..!!!

<3Keskiviikko 26.10.2005 00:04

päivän pelastus ja parannus iltakävely <3

öähKeskiviikko 26.10.2005 00:03

no voi saakeli!!! mikäs tää tämmönen oikeen on?? mä kirjotin päiväkirjaa viimeks kuus vuotiaana et tästä voi tulla aika mielenkiintosta =) 0)

Päivän mietteitä:
Lumi on ihanaa <3 <3 ,oon liian laiska (mut en kyl tee asialle mitään ennen jouluu), tännehän voi kirjottaa huomaamattaan vaikka mitä pöljää =) läksyt pitäis tehä!!!!!!!
juu kyl mä sekoon tän homman kans..

- Vanhemmat »