IRC-Galleria

Anenperhana

Anenperhana

Nolouden ilmentymä tämä profiili on. Olla ei se saisi.

:'DDD Sunnuntai 04.01.2009 20:55



1. Listaa asioita 8 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

1. Niin,vuodet vierii, enkä kait koskaan pysty sanomaan,mutta tänne voin,koska kukaan,et edes sinä, tiedä kenelle puhutaan. :) Oispa se onnnistunu, jatkuis vieläki. Ei välitettäis muitten puheista, oltais vaan, me kaksi vastaan muu maailma, vailla huolia, omine pikku ongelmimme.

2. Kuka jaksaa sun teini touhujas, kuka välittää? Pian sen huomaat, jäät vaille ystäviä,kavereita. Ei kukaan enää jaksa,vanhemmat kai, pakolla koettaa kestää. Selvitä pääs, ala elää, älä elä, kuin olisit ainut, joka merkkaa kellekkään mitään. Täs ei oo vaan sinä ja sun napas, tai sun meikkikalvos, joka peittää sun oikeat kasvos. Lopussa sen näkee, sua ei jaksa kukaan. Onnee vaan elämään, koeta jaksaa, mutta kerronpa vaan; mä en välitä. VITUN PISSIS!

3. Oot mulle tärkee, kuin oma sisko. Ilman sua, mä kaatuisin, enkä nousis enää ylös. Kuka mut nostais, kuka mua hoivais, kaikki haavat parantais ja uuteen elämään johtais, jos sua ei ois? Kelle mä sydäntäni purkaisin, ketä kuuntelisin,jos sua ei ois? Rakastan sua,niinku ystävää rakastetaan, ei erota koskaan, ylä- ja alamäet, koetaan ne yhes. Annetaan jätkien tulla ja mennä, niitä tulee, ja ne myös menee. Me vaan tullaan, eikä siitä kadota. Jos sua satutetaan, autan juonitteleen sitä lieroo vastaan, joka sua ensin suukotti, lopuks rintaan puukotti! Ammun sen alas, piiraaks leivon, syötän sen porukoille ja heitän jämät mutaisaan pohjaan,kalmaan hautaan ja annan kärventyä helvetissä.

4. Miks tää on näin hankalaa, mikä vikana?

5. Puhu,Se auttaa. Sulla on kavereita, ehkä jopa ystäviä, jotka kyllä auttaa ja kuuntelee :)

6. Haluan antaa sulle kaiken voiman, uskon, rohkeuden ja onnen, mitä vaan voin. Sulla on rankkaa, ja tiedän sen. Toivon et selviät, koko sydämestäni toivon. Kyllä sä sen nujerrat, et oo tehny mitään väärää, ja tässä taas nähdään, kuinka jumala pilkkaa, syyttömät saa kärsiä, et oo tehny mitään väärää. Tiiäkkö mitä? Toivon ettet oo hyvä. Sillä kaikki hyvät menee aina ensin. Ne menee ensin, vaikkei oo tehny mitään väärää. Paha saa palkkansa -HAH, millasta paskaa taas jauhetaan! Kun selviät, aletaan elää. Teet kaikki mistä oot unelmoinu. Sulle mä eniten, hetkellä tällä, voimia toivon, intoa jatkaa elämää. Sua tultais kaipaamaan, sua tarvitaan. Anna mennä, tsemppaan sua, puhu, jos haluut puhua jottain, mä kuuntelen, sen lupaan. Kunhan selviit, kaikki on hyvin :)

7. Välitän kyllä joo. Mutta onks tää se paras hetki???

8. Tehdään se ! Pian! :DDD


*Tsemiä kaikille, toivon toisaalta, et tajuatte kelle mikäkin on osoitettu ;) *

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.