IRC-Galleria

Anenperhana

Anenperhana

Nolouden ilmentymä tämä profiili on. Olla ei se saisi.
Juhannusvinkki: kun valmistuu shotti, niin laita lasin reunalle papiljotti. Kun tyhjä on lasi ja juoma juotu, laita paplari päähän, muistat juomien määrän. Aamulla tietää, montako otti, siitä muistuttaa papiljotti. Ja vaikka aamulla krapula ois syvin, niin onpahan ainakin tukka hyvin! Hauskaa juhannusta!

Sovitaanko että tänä juhannuksena ei ryypätä. Jos kuitenkin vähän ryypätään, ei lauleta. Jos lauletaan, niin ei kuitenkaan tapella. Kun kuitenkin tapellaan ja tullaan piestyksi, poltetaan pihasauna ja sammutaan pihalle alasti vihta kädessä, niin sovitaanko että ensi juhannuksena ei sitten ryypätä! Hyvää juhannusta!

Juhannuksena suosittelen hauskanpitoa: -Jos pää on tyhjä, se on helppo juoda täyteen. -Parempi alkoholi aivoissa kuin aivot alkoholissa. -En minä juopottele, mitä nyt kännissä tulee otettua pari kaljaa. -Vien rahani mieluummin Alkoon kuin pankkiin, Alkossa saa paremmat prosentit. -Parhaiten säästää energiaa se, joka sammuu jo alkuillasta. -Miten niin voi juoda liikaa? Viinahan loppuu aina kesken.

On juhannus juhlan aika, mut muista silti taika. 20 siideriä saunan taa ja 2 kossua aitan taa, sieltähän sitä sitten saa, kun alkaa janottaa. Hyvää Juhannusta!

Punasilmä kani, koko juhannuksen pani. Muna meni poikki, kotiansa loikki. Pani munaan rasvaa, sekös alkoi kasvaa. Pupun pimppiin liian julma, pupulla on seksipulma. Siispä ei pidä liikaa nussia, mut oikein HYVÄÄ JUSSIA!

Kesän linturuno nykyaikaistettuna: Kuu kiljusta kesään, puolikuuta pontikasta, väkiviinasta vähäsen, päänsärystä ei päivääkään.

Ota sinnäin juhannusjuomoo, hyvvee olovitehtaan luomoo. Sekkaa vähä jaloviinoo, ee elämä oo pelekkee piinoo. Elä turhaan vaevoo piätäs, vaekka maksa itkua viäntäs. Elä kessee hukkaa tuhloo, vietä haaskoo juhannusjuhloo!

On Luoja Suomen luonnon kauniiksi luonut, kohta olen kaljakorini juonut. Pitänee kohta ämpärillinen kusta, ensin toivotan HYVÄÄ JUHANNUSTA!

Naisen juhannus: Usko on mennyt, Toivo on karannut, Voitto jättänyt, mutta vielä on sentään Otto päällä ja Yrjö tulossa. Hauskaa juhannusta!

Juhannustaikoja naisille: Jos katsot juhannusyönä kaivoon ja näet miehesi siellä, niin hukkunu se on perkele!

Kerree seihtemän er heinee tyynyis alle ja jos uamulla on nivusissas ihottummoo tai piä kippeenä niin allerkineha tuota uot. HYVVEE JUHANNUSTA!

Kerreeppä seihtemän er kokosta kivenmurikkoo ja laeta ne lakanas alle. Jos oot uamulla pahkuroella, et oo aeto rinsessa. Hyvvee juhannusta!

Näin kesällä luontoystävä voi havaita useita kääpälajeja. Yleisimpiä ovat ryypätkääpä ja ryömikääpä ja kevätpyhimyksen mukaan nimetty yrjötkääpä. Iloista jussia!

Yleisimmin nähdyt koirarodut juhannuksena: Mäyräkoira, Kääpiöpilsneri, Lapinkullannoutaja, Suursnapseri, Pullodoggi, Karjalankarhukoira ja Siperian-whisky.

Minä täällä juon makkaroita ja grillaan olutta, niin kuin kunnon pääsiäiseen kuuluu. Olen puhaltanut paljon selvin päin ja aion olla ilmapallo. Hyvää tuttua jusseille!

On rempseätä viettää jussia, kun saa rauhassa.... grillata. Läpi yöttömän yön voi ulkosalla hillua, kun varoo ettei sääsket syö.... jalkoja. Älä itseesi kuitenkaan loppuun raada, tarkoitushan on lopultakin.... viettää hauska juhannus.

Älä ole Tauno, vaan tänään sauno. Syö grillipossua ja juo pullo kossua, juokse munat vilkkuen, naapureita ilkkuen. Vietä oikein hauskaa jussia, äläkä unohda juhannusvieraita nussia.


PS: olin tagaamassa tähän kaikki mun 387 fb kaveria, mut ei voinu, ni en täkänny sit ketään.. =/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.