IRC-Galleria

LEMPÄÄLÄ:
Lempäälä on pitkälti rikkaista asukkaistaan tunnettu kunta Tampereen tietämillä. Kaikki ovat kuulleet Lempäälästä, joten on hieman outoa, että sinä et ole kuullut alueesta aiemmin mitään.

Suurin huvi Lempäälässä on ajella viritetyillä porvariskoottereilla poliiseja karkuun, jos poliisit nyt joskus sattuvat vaivautumaan Lempäälän hienostoalueelle.

RODUT
Lempääläläisiä on montaa eri rotua, mm. säijäläiset, kuljulaiset, hakkarilaiset, sääksjärveläiset ja ulkopaikkakunnilta saapuneet. Perusideana on, että jokainen rotu pitää itseään toisia parempana.

Parhaimpina yhteisöinä voidaan pitää kuljulaisia sekä sääksjärviläisiä

Keskusta-Hakkari rotujen liittouma synnytti vastarintaliikkeen, äärijärjestön nimeltä Kulju - SääksjärvI liittouma, joka tunnetaan myös nimellä KUSI.

Poliisi ei ole puuttunut Lempäälän rotujen väliseen sisällissotaan, koska silloin harvoin kun poliisit eksyvät Lempäälään, he joko ajavat takaa jotakuta viritetyllä porvariskootterilla kaahaavaa hienostokakaraa tai tarkastavat mopojen virityksiä hakkarin koulun parkkipaikalla.

LIIKENNEYHTEYDET
Lempäälään kulkee noin kaksi kertaa vuodessa VR:n Helsinki–Tampere–helsinki-juna. Lempäälässä toimivat myös Pannu-yhtiöiden bussilinjat 007 ja 0007, joilla köyhät saattavat päästä Tampere-nimiseen lähikylään 20 kilometrin päähän Lempäälän kultalaatoilla päällystetystä keskustasta. Normaalit Lempääläläiset kulkevat Mersulla, Lexuksella, Audilla, Maybachilla tai kalleimmilla volvoilla.

(http://hiki.pedia.ws/wiki/Lemp%C3%A4%C3%A4l%C3%A4)

Vielä pikkujuttu Tampereesta :D

TAMPERE
Tampere on kaikkien, paitsi turkulaisten mielestä maailman suurin kaupunki ja siksi tämä valtava metropolimainen asutuskeskus sijaitseekin Turusta mahdolllisimman etäällä. Tampereen kansallisruoka on mustamakkara. Tampereella sijaitsee jättimäinen Näsinneula, jonka perässä monet naiset muuttavat kaupunkiin. Tämpereella onkin enemmän naisia kuin miehiä, tästä ei tosin paljon iloa ole, sillä tampereelle muuttaneet turkulaiset miehet ovat ns. enemmän "mustan makkaran" perään kuin hillorinkelin. Tampereen pääkaupunki on Hervanta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.