IRC-Galleria

Annibanni

Annibanni

Ei ehkä porukan paras...

jepjepTorstai 01.12.2005 18:01


Ihminen saa öisin outoja ajatuksia. Kelasin, kuinka hienoa ois olla pappi tai opettaja, vois laittaa siihen sellaseen virsilaulutauluun (no, siihen, mistä näkee mikä virsi lauletaan, ei mun tartte tietää sen nimeä, olen kurja ateisti) numerot 7, 15 j 517...että noita virsiä laulettais. Ja sit antaisin läksyiksi vain sivut/tehtävät 7, 15, 517. Vanha juttu, mutta mulla oli hauskaa ku kikattelin itsekseni.

Lisäksi ajattelin, että seuraavaan koekysymykseen vastaan näin: Vittuuks sä multa kyselet?! Kuukleta, exä tiiä että niin niiq kaikki muutki tekee hei! Vitun idari!!!1111!!!
ja muutama hymiö sinne tänne paperia.

Oon menossa lauantaina esp...eiku siis hkiin. En oo pitkään aikaan ollut näin innoissani, toivottavasti se, kenen luo olen menossa on ees hiukan innoissaan. Ettei ajattele "Voi helvetti, se yks on tulossa tänne, muttei kehtaa sanoa, että "hei, paree ettet tuu"

On muuten aika yllättävän raastavaa nähdä ex:nsä uuden naisen kanssa. Vaikka kuinka on tehnyt selväksi, ettei ole enää mitään tunteita (tai no ystäviä kun ollaan, niin sillä tasolla on), niin silti raastaa aika lailla. Tulee sellai "vaihtoi sitten parempaan"-fiilis. En tiiä auttaisko, jos se muija ois kusipää, mutta ku se sattuu olemaan ihan mukava.

Hiukan nauratti tänään ku nettikaverit eivät ymmärtäneet sanaa rypäistä...hassua...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.