IRC-Galleria

AnnitiN

AnnitiN

fear is just a feeling. it can't kill you.

Uusimmat blogimerkinnät

ahihihiiii :DMaanantai 05.12.2005 01:47


niin saanu nauttia tänää siitä ku kaik ystäväiset ollu aivan hervottomassa krapulassa ja itsellä melkein parhain olo. [no ainaki erääseen mieheen verrattuna mulla on TODELLA hyvä olo ;P]
joskus siis kannattaa jättää juomingit väliin, vaikka kuinka olis kiinnostusta lähetä bilestää. eniten ehkä harmittelee tuo YÖ:n keikan missaus, mutta tuleehan noita uusia, toivottavasti.

Oli kiwa kun sai nukkua sunnuntai aamuna pitkään, kerrankin. Yleensä on vaan tarvinnu kamalalla kiireellä pestä viimeiset pyykit ja pakata ja kurvailla sinnetonne takapajula metsikistöön [lue siis Kankaanpää.] Nyt sai tosiaan nukkua. Ja jipii, huomennakin saa. Vasta tiistai aamusella täytyy alkaa niinkust suunnitteleen lähtöä. Huomenna äitee uhkas alkaa siivoon, täytyy siis hävitä siks aikaa, hihhii :D
Pitäis kanski tehdä matikan palautustehtävät valmiiks. Prosenttilaskut kun ei o mun parasta taikka vahvinta alaa, niin täytyy tuota äidin matemaattista neroutta hiukan lainata. HiH :)

Iski taas vaihteeks ihan kamala auto kuume ku Nettiautosta pomppas suorastaan silmille Meganeita ja Calibroita. Tsiisus. Mut pakko se on alistuu kohtaloonsa ja olla vaan tyytyneenä julkiseen liikenteeseen ja viikonloppu-autoiluun.

Lillukan<3 kas oltiin btw just kahveella, oli kiwaa. Kiitos muru.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.