IRC-Galleria

AnnitiN

AnnitiN

fear is just a feeling. it can't kill you.

Uusimmat blogimerkinnät

Hóla!Maanantai 28.08.2006 21:10

Hah. Tyttö ois Kanksissa ja eka pvä koulua takana, vaikkei sitä nyt koulunkäynniks oikeen voinu sanoo sit loppujen lopuks kuitenka.

Ihme olo oli aamusta asti, vatsa jälleen. Eilen oltiin parilla tossa Villissä muttei se olo nyt voinut mitään krapulaa olla. kamalaa silti oli.

kuiteski. Puolilta päivin ois saanu kouluun saapua, oltiin siel Sirppanan kas jo kympiltä =)
kaheltatoista piti alkaa academic writing mut ne heitti mut ja Tiinan sielt ulos :D ei ollu oikeuksia osallistu opintojaksolle kuulemma. eli siis maanantaipäiviin jää siis ranskan alkeet 1, klo 15-17 :D
mut just keskusteltiin asiasta et jos hiukan siirrettäis niitä tunteja. keskiviikkona senki sit näkee.

En kyl tajuu sitä mun oloa. ottaa niin pal päähän tollanen. ja sit pelästyy et kaikki kesänen sairastelu uusiutuu ku oireet on samanmoisia. ehkä mul on vatsahaava ko mä niin kovasti ressaan kaikesta. en tie. taidan alkaa siis lintsaa nii saan rentoutuu :D voivoi.

äiti ilmotti et pappa pääsee tänään kotiin odottamaan sitä Turkkusen reissua. Onneks, toisaalta.
tylsäähän siellä sairaalassa on ku mtn voi tehä silleesti. Ei silti oo mahdottomuus et se huru-ukko on taas keskiny omiaan. Illalla sen kuulee sitte miten asia on.

Sotkassaki kävin palauttamassa mun kaks tuolia. Sain neljä takasin ja vielä kasattuna \o/
kaks meni keittiöön pöydän ääreen ja kaks ajattelin iskee tähä olkkariin. tosin ne näyttää ihan sairaan urvoilta tossa missä ne on. Ehkä siks ku ripustettiin eilen Jukan kas mun haalarit seinälle niiden taa :D Laatikoitaki ja kaikkee rojuu on nii kasapäin. Mut en jaksa. en tänään. kaikki tarvittava on varmaan paikannettu joten antaa olla laatikoissa vaan. puran ne joskus ku on tylsää ja tilaa.
nyt vaa keskityn löffäämiseen ja parantumiseen, vaiks vatta onki kyl melko hyvä jo.
(on se kaurapuuro vaan ihme ainetta <3)

Jukkaa mun on kamala ikävä, vaikkei siitä oo ku 8h ku se täältä lähti. oon vaan niin kovin tottunu siihen että joka pvä nähdään. Nyt täytyy sopeutua näkemään vloppusin taas. Onneks se ei oo mikään silleen uus juttu, menihän toi kevät-talvi samaten tossa jo.
Ja Jukalla alkaa se kouluki. Ollaan me vaan niin opiskelijaperhe :D
ja mä niin isosti rakastan <3 *herkkistel*

[Kaunarit alko, NIIN kurkoa :DD]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.