IRC-Galleria

Hiljaisuuden päiväLauantai 12.11.2005 22:25

Täällä Pohjantähden alla
korkeimmalla kukkullalla
katson kauas kaukaisuuteen
tulet uniin uudestaan
Täällä Pohjantähden alla
taivas täyttyy purppuralla
siitä suojakseni peiton
minä itselleni saan.

Ja alla Pohjantähden
minä tulen
minä lähden
ja vain Pohjantähden nähden
Itken vuokses kyyneleen.

Täällä Pohjantähden alla
Murheita on laulajalla
Täällä kuu kumottava
On myös alakuloinen
Täällä Pohjantähden alla
hiipii sieluun asti halla
ja tunteet tappamalla
rikki repii sydämen

Täällä Pohjantähden alla
korkeimmalla kukkullalla
katson kauas kaukaisuuteen
tulet uniin uudestaan
Täällä Pohjantähden alla
taivas täyttyy purppuralla
siitä suojakseni peiton
minä itselleni saan.

Voi perskeles!Lauantai 12.11.2005 00:31

Työnantaja päätti tehdä omavaltaisen muutoksen jo sovittuun asiaan, eipä taida muutos tosin olla ihan laillinen, joten katsotaan miten asian käy.

En oo kyl koskaan...Perjantai 11.11.2005 04:06

...tehny näin kauan töitä, että saan yhen ohjelman toimimaan, tai lähinnä että tunnistaa cd/dvd-aseman tietsikassa. Mutta pari tuntia siinä meni ja lopputulos että kyykistin koneen ja nyt pelittää niiku halusin.

Nyt voi mennä nukkumaa hyvällä mielellä! <3 Hemmetti kellohan on jo KAKS! :/

Dibbadai!Torstai 10.11.2005 21:16

Ja kyllä! Se puku tuli kuin tulikin <3 <3

Eilises Aku Ankas ei ollu ku hetkeks lukemista, muutama hyvä juttu mut muuten joutu kelaa sivut ohi ku ei kiinnostanu. :/

Mutta tänään... torstai on toivoa täynnä! Huomenna oooooonnn peeeerrjjaaantai! <3 Mutta se tietää taasen sitä, että lauantai on jälleen lähempänä!

Puku tulossa - JEE!Keskiviikko 09.11.2005 21:03

Tosin Lahden toinen liike haluaa lopettaa toimintansa ja toisessa loppu koot kesken, mutta onneks siellä on niiiiin ystävällinen henkilökunta että tilas oikean kokosen puvun niiden liikkeestä OULUSTA! ;) Huome pääsee sitä koittaa. Kuka onkaan laittanu mulle kaikki luut juuri hartioiden kohdalle...

Mutta nyt ah, päivän viihdetunti: BigBrother extra ja Salatut elämät, toinen tunti 10ltä. <3

Uusia virityksiä!Keskiviikko 09.11.2005 01:35

Löysinpäs uuden leikkikalun... noh ei varsinaisesti mikää kalu ole, mutta oikeassa mediassa oikeeseen aikaan tulee sen huomaamaa <3

Uusia uria!Tiistai 08.11.2005 21:07

11 vuoden sopimus entisen kännyoperaattorin kanssa on katkennut *sniif*, mutta ei mikään pysy jos hinnat on niiku 430% korkeemmat kun kilpailevilla yhtiöillä. Joten aika ottaa uusi askel ja uusille urille. <3

Miten yks ihminen saakaan iloiselle mielelle <3

Ja kun mietin asiaa lisää...Tiistai 08.11.2005 01:26

Pystyin kuitenki pitämään naaman normaalis kuosis ja suun kiinni, ku kuulin asiasta, hitto tehkää omat printtinne jos ei kelpaa. Odotan mielenkiinnolla, että millassen kuvan ne loppupelissä valitsi siihen. Paikkana ja ajankohtana hieman väärä avautua siitä sitten kun näkee, mutta tekis niiiin mieli avata sitten se suu ja kertoa asioita, varsinki jos se kuva ei ole lähellekkää niin hyvä kuva kuin mitä tuo mitä ite tarjosin, siis puhun kuvasta, en laadullisesti.

Aina ei voi voittaa...Tiistai 08.11.2005 00:58

...ja sitten ne tulosteet eivät edes kelvanneet. En tehnykkää ku 6 tuntia, yhteensä noin 50 tulostetta tavalliselle sekä valokuvapaperille ja kokonainen ihan uusi väripatruuna, aamulla pistin ku aloin kokeilemaan ja illalla se ilmotti että on tyhjä kun alko olee oikeanlainen kuvanlaatu. Viddu en tee enää kenellekkää mitää ku ei kelpaa!

Ennätys tehty, jibiii!Lauantai 05.11.2005 22:18

Saakelin saakeli, en oo koskaan ennen saanu kuudessa tunnissa tulostimen värikasettia tyhjäks kokonaan :) No tulihan printattua samasta kuvasta noin 40 erilaista versiota ja kaikki menee roskii... sit piti vaihtaa tulostinta että sai tehtyä homman loppuun. =) Mutta ny taitaa olla painokelposta kuvaa jota voi laittaa eteepäin. :)

Ja sainpas muuten toimimaan tulostimenki USB:llä, mut ei voi sanoa että EVO kun ei se ihan niin vaan toiminu. Mutta nyt pelittää nätisti. =)