IRC-Galleria

Apukuski

Apukuski

1-8-4-3-6-5-7-2

OD- Risteily osa2 30.9 - 1.10Tiistai 03.10.2006 17:20

Tulipahan joo käytyä risteilyllä. Hetken kesti tuo elpyminen tuosta reissusta niin nyt vasta pystyy kirjottaan jotain. Matkaan lähdettiin Kuopiosta Lauantaina yhen aikaan. Heitettiin kamat kyytiin ja eiku nokka kohti Turun satamaa.. Tampereelta otettiin vielä kyytiin amitsu joka oli jo valmiiksi aivan naamat. Loppumatka menikin sitten Herran vähemmän tasokkaita kännijankutuksia kuunnellessa. Oikeen meinas hermot mennä. Satamassa keräännyttiin sopimuksen mukaan terminaalin baariin ja melkeen kaikki OD-risteilijät löysibät paikalle. Amitsulla meinas olla ongelmia laivaan pääsyn kanssa mutta pääsi kuitenkin lopulta sisään.
Botskilla heitettiin kamat hyttiin ja samantien siitä sitten baariin. Laivalla oli Kirka bändeineen esiintymässä jonka suurin osa jengistä jätti kattomatta ja keskitty SportPubissa juopotteluun ja jukeboxin kuunteluun. Siinä vaiheessa meinasi ainakin allekirjoittaneelle tulla kylmä hiki otsalle kun pubin lavalle nousi Saksalaista oluthumppaa soittava orkesteri. Puolta soittajista ei kyseisen muusikin soittaminen tuntunut kiinnostavan ollenkaan, eikä asiaa varmasti helpottanut "soita paranoid" huudot ja kysymykset paljon teille pitää maksaa että soitatte jotain muuta.
Loppuilta oltiin sitten tanssiravintolan puolella jossa oli jopa ihan kohtuu hyvä orkesteri joka veivasi sekaista musiikkia. Lukkujen laskeuduttua mentiin vielä kietaseen pikaset disen puolelle. Jatkoihin ei jaksanut enää osallistua vaan tässä vaiheessa piti ryömiä hyttiin vetään lepiä..
Sunnutaina alotettiin heti taas "aamusta" viinan kippaaminen koskapa ei tarvinnut ajaa takaisin. Aamusta myös valkeni että yksi porukasta on joutunut sunnuntai aamuna putkaan koska oli lyönyt jotakuta tuolilla päin näköä..
Jatkoin siis koko sunnuntain tasasella tahdilla koska ajatus autossa istumisesta darrassa ei houkutellut. Kotimatka meni hyvin leppoisasti joskin surkeassa kelissä ajellessa. Kuopiossa oltiin kolmen aikaan ja näin oli tämäkin reissu heitetty.
Ensi vuoden Risteilylle onkin sitten hieman toisenlaiset kaavailut joista ehkä joskus myöhemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.