IRC-Galleria

Apukuski

Apukuski

1-8-4-3-6-5-7-2

Joensuun pikkujoulut 2.12. 2006Maanantai 04.12.2006 01:24

Eipä tullut Saluuna kuntoon tälle reissulle mutta oltiinpa paikalla kumminkin. Pienien järjestelyjen jälkeen autoksi päätyi Puavon Carina ja kuskiksi rockin'rooster Naiskaunistuksena meillä oli mukana Customdoll. Tien päälle lähdettiin Alkon kautta kolmen nurkilla. Evääksi tarttui joensuun pojilta opittu votkoo ja marjamehua. Matka sujui rattoisasti pehmeitä höpistessä ja rock 'n rollia kuunnellessa. Ensimmäinen stoppi otettiin Toivalan essolla jossa käytiin täydentämässä tupakkivarantoja, seuraava pysähdyspaikka oli riistavesi jossa oli tarkotus käydä Ankkurinapissa siipasemassa yhdet vaan eihän se ollut auki koko paikka!
Outokummussa käytiin perinteiseen tapaan Wildissä juomassa yhet ja eiku tienpäälle.
Joensuussa suunnattiin Riverside Rebelsin tallille jossa otettiin keittoo ja puhuttiin autoista (yllättäen) Rebelsin Tallilta siirryttiin Rantakylään Wanha Mestari nimiseen paikkaan jossa oli luvassa iltabileet. Puavo alko olla tässä vaiheessa sen verta heikossa hapessa että mietittiin josko se pääsee ollenkaan sisälle. Pääsihän se vaan kerkes pihalle jossain vaiheessa livahtaan ja toista kertaa ei enään päässy.. ohjattiin se sitten autoon nukkuun ja siellähän se veti sikeitä sitten Kuopioon asti =)
Illan bändinä oli Pate&Bullets joka veti cover-biisejä pari setillistä. Biiseinä oli kotimaisen ja ulkomaisen billymusiikin legendaarisimpia kappaleita. Bändi ei tosiaankaan pettänyt odotuksia miehistö oli jotakuinkin tuttua porukkaa Pate (Kitara/laulu, wild willie) Tutka (rummut, wild willie) Sami (Basso, Relentless) ainoastaan Basistia en ollu livenä aikasemmin nähny. Heppu oli aivan saatanan hyvä! Pisti oikein silmään sieltä lavalta.
Kotimatka tulikin sitten paljon sukkelammin kuin menomatka. Kaikki kuskia lukuunottamatta hyytyi suht alkumatkasta. itse en torkahtanut kuin toviksi. Mukavata oli taas olla tien päällä.

Seuraavat pikkujoulut ois jo ens viikonloppuna täällä Kuopiossa jolloin suuntaamme kulkumme tuohon HotRoddersin Tallille ja sattuupa samana iltana olemaan Cronyksessa FlatBrokeTrio joka pitänee käydä katsastamassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.